کد خبر: ۹۵۵۰۶
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - 01 March 2017
عاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل کشور است.

بندرعباس - معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل کشور است.

به گزارش جهادکشاورزی هرمزگان، سیدحسین حسینی بیان داشت: سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل  در هرمزگان ۸۰هزار هکتار است که ازاین سطح ۵۲هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی گندم وکلزا اختصاص دارد.

حسینی افزود: پیش بینی می شود از سطح ۵۲هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود ۱میلیون و۶۰۰هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود. هندوانه، بادمجان، سیب زمینی، گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

وی خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت پیاز امسال ۹هزارو ۳۰۰هکتار وفلفل ۳هزارو ۸۰۰هکتار است و پیش بینی می شود پیاز ۲۶۰هزار تن و فلفل ۸۵هزار تن تا پایان فصل برداشت، تولید شود.

حسینی اظهارداشت: محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: