بندرعباس - معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: هرمزگان رتبه اول تولید محصولات خارج از فصل کشور است.
به گزارش جهادکشاورزی هرمزگان، سیدحسین حسینی بیان داشت: سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان ۸۰هزار هکتار است که ازاین سطح ۵۲هزار هکتار آن به کشت سبزی وصیفی و مابقی گندم وکلزا اختصاص دارد.
حسینی افزود: پیش بینی می شود از سطح ۵۲هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود ۱میلیون و۶۰۰هزار تن محصول تولید وروانه بازارهای هدف شود. هندوانه، بادمجان، سیب زمینی، گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.
وی خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت پیاز امسال ۹هزارو ۳۰۰هکتار وفلفل ۳هزارو ۸۰۰هکتار است و پیش بینی می شود پیاز ۲۶۰هزار تن و فلفل ۸۵هزار تن تا پایان فصل برداشت، تولید شود.
حسینی اظهارداشت: محصولات تولیدشده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه ، روسیه ، افغانستان ، اکراین و عراق صادر می شود.