مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان توجه دولت تدبیر و امید و دیپلماسی آن در توسعه گردشگری ایران را بزرگترین تأیید بر فعالیتهای گردشگری کشور دانست و گفت: گردشگری باید در رأس نظام برنامهریزی ایران قرار گیرد.
به گزارش ایسنا،«رضا علیزاده» در اختتامیه دهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور که به میزبانی گیلان برگزار شد در این نشست که با حضور قریب به 700 راهنمای گردشگری از سراسر کشور در زیباکنار گیلان برگزار شد، با اشاره به نقش گردشگری در معرفی فرهنگ و تمدن اصیل هر منطقه، به جایگاه ایرانیان در توسعه این صنعت اشاره کرد و گفت: وجود راهنمایان فعال و کارآزموده در ایران برگ زرینی در کارنامه گردشگری ایران است، تا آنجا که راهنمایان گردشگری این کشور توان رقابت با دیگر هم صنفان خود در سراسر دنیا را دارند.
وی، انتخاب ایران بهعنوان «میزبان کنوانسیون 2017 راهنمایان گردشگری» را بسیار ارزشمند خواند و افزود: ایران موفق شد تا در رقابت با کشورهایی چون دانمارک و سنگاپور، 18 رأی هیات اجرایی فدراسیون جهانی راهنمایان گردشگری را به نفع خود کسب کند و باید گفت که این میزبانی تقویت دیپلماسی فرهنگی در دنیا را بهدنبال دارد.
این مسئول با بیان اینکه راهنمایان گردشگری هویت و اصالت کشور را به نمایش میگذارند و بهعنوان پیشانی فرهنگی شناخته میشوند، برخورداری از 400 راهنمای گردشگری فعال در گیلان را یک امر مهم خواند و افزود: این افراد در زمره بهترین و فعالترین راهنمایان در سراسر ایران قرار دارند.
مدیرکل میراثفرهنگی، صنایعدستی و گردشگری گیلان با ابراز خرسندی از میزبانی گیلان برای برگزاری دهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری ایران اظهار کرد: این میزبانی گامی برای توجه بیشتر مردم و مسئولان به موضوع گردشگری و ایجاد عزم ملی برای رونق آن است.
وی افزود: این رویداد نشان میدهد که در ذات گردشگری عناصری فراتر از مسائل مادی نقش دارد و همگرایی سازنده و آنچه در فرهنگ، ذات و تمدن ایرانی نهفته است موجبات آشتی و وحدت سایر ملل با ایران اسلامی را فراهم میآورد.
این مسئول با اشاره به وضعیت کنونی ایران و جایگاه گردشگری آن تصریح کرد: با تقویت بنیان روابط بینالملل و تعامل دوسویه جهانی که حاصل تلاشهای دولتمردان تدبیر و امید است، وارد عرصه جدیدی از فعالیتهای اقتصادی و فرهنگی گردشگری شدهایم که این رویکرد جهانی مسئولیت سنگینی را متوجه ایران میکند.
علیزاده، توجه دولت تدبیر و امید و دیپلماسی آن در توسعه گردشگری ایران را بزرگترین تأیید بر فعالیتهای گردشگری کشور دانست و گفت: گردشگری باید در رأس نظام برنامهریزی ایران قرار گیرد.
این مسئول با بیان اینکه طی سالهای اخیر فضای هویتی مطلوبی برای راهنمایان گردشگری در کشور به وجود آمده، چندبخشی این صنعت را مورد بحث قرار داد و گفت: ایجاد فرهنگ مشارکت و تعامل جمعی در گردشگری امری ضروریست.
وی با تأکید بر همدلی و همگرایی سازنده در میان همه تشکلهای گردشگری در جهت اعتلای این صنعت ارزشمند، از رئیس کانون سراسری انجمنهای صنفی راهنمایان گردشگری کشور به جهت تلاشهای بیشائبه برای اجرای هرچه بهتر دهمین گردهمایی راهنمایان کشور به میزبانی گیلان تقدیر کرد.