کد خبر: ۹۲۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۱۴ بهمن ۱۳۹۵ - 02 February 2017
«بازندگان اقتصاد اینترنت‌محور»، «معامله برد - برد در بازار مال»، «دومین شوک بانکی به بورس» و «مزیت‌های اینترنت نسل پنجم» از جمله موضوع های اختصاصی روزنامه دنیای اقتصاد در شماره پنجشنبه 14 بهمن است.
 «بازندگان اقتصاد اینترنت‌محور»، «معامله برد - برد در بازار مال»، «دومین شوک بانکی به بورس» و «مزیت‌های اینترنت نسل پنجم» از جمله موضوع های اختصاصی روزنامه دنیای اقتصاد در شماره پنجشنبه 14 بهمن است.

** بازندگان اقتصاد اینترنت‌محور
روزنامه دنیای اقتصاد در این گزارش آورد: ظهور و افزایش ضریب نفوذ دو استارت‌آپ در بخش حمل‌‌و‌نقل مسافر طی ماه‌های اخیر، تقابلی را بین دو گروه فعال در این بخش یعنی آژانس‌داران و تاکسی‌های اینترنتی ایجاد کرده است؛ به‌طوری‌که طیف سنتی ضمن ایجاد یکسری باورهای غلط درمورد توسعه اقتصاد اینترنت‌محور، تلاش می‌کند تا رقبای خود را در بازار سفر حذف کند. همزمان با فعالیت دو استارت‌آپ حمل و نقل مسافر در تهران، جدال سنتی‌های این بخش که همان آژانس‌داران هستند با اسنپ و تپسی نیز بالا گرفت؛ به‌گونه‌ای‌که اعتراض‌های ادامه‌دار آژانس داران درخصوص شیوه نوین حمل و نقل مسافر توسط این دو اپلیکیشن، به تیتر خبرهای رسانه‌ها بدل شد. اما سوال اینجاست که آیا اقتصاد اینترنت محور بازنده‌ای دارد؟ در گزارش پیش رو ابعاد مختلف این موضوع درخصوص تاکسی‌های اینترنتی مورد بررسی قرار گرفته است که در نهایت نشان می‌دهد با توسعه این‌گونه کسب‌و‌کارها، تمام افراد جامعه برنده هستند؛ البته به جز کسانی که ترجیح می‌دهند در فضای غیررقابتی و کاملا انحصاری به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

** معامله برد - برد در بازار مال
روزنامه دنیای اقتصاد در این گزارش می نویسد: تهدید یک هزار ساختمان و بنای تجاری مستعد حریق، با انجام معامله برد-برد در بازار «مال»ها می‌تواند مهار شود. کارشناسان با پیشنهاد طرح «نوسازی بافت تجاری فرسوده شهر» اعلام کردند: درصورت عزم مالکان و بهره‌برداران مراکز تجاری قدیمی در منطقه پرخطر پایتخت، برای انتقال به مجتمع‌های تجاری چندمنظوره فاقد تقاضا در غربی‌ترین منطقه شهر، جلوی ورشکستگی و زیان صنوف ناشی از آتش‌سوزی گرفته خواهد شد. همچنین پایتخت نیز از بروز فاجعه‌ای مشابه «پلاسکو» نجات می‌یابد. این معامله از 6 مسیر قابل انجام است و به حرکت منابع محبوس در «مال»‌ها منجر می‌شود.

** دومین شوک بانکی به بورس
زهرا رحیمی در این گزارش می نویسد: روز گذشته نماد معاملاتی بانک تجارت به تابلوی معاملات بازگشت و نماگر بازار سهام تحت تاثیر این بازگشایی دومین ریزش سنگین ناشی از بازگشایی بانک‌ها را تجربه کرد. دیروز شاخص سهام با افت 560 واحدی (معادل 0.7 درصد) مواجه شد و در ارتفاع 77 هزار و 415 واحدی قرار گرفت. در ریزش شاخص سهام البته نماد معاملاتی شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس، معدنی و صنعتی چادر ملو، ایران‌خودرو و پارس‌خودرو نیز اثر گذار بودند. دیروز آخرین معامله بانک ملت با رشد 0.26 درصدی قیمت مواجه شد. این در حالی بود که سهام بانک ملت پیش از بازگشایی «وتجارت» با هراس موجود در بازار و احتمال تشدید فضای منفی بازار با شوک دیگر نماد بانکی، در مدار منفی در حال معامله بود. ادامه روند معاملات بانک تجارت و اثر آن بر معاملات بازار سهام کشور موضوعی است که اغلب فعالان بازار در‌صدد پیش‌بینی آن هستند.

** مزیت‌های اینترنت نسل پنجم
در این گزارش که به قلم حانیه شریف نوشته شد، آمده است: در حال حاضر ما اواسط انقلابی هستیم که اینترنت 4G به راه انداخت اما ارائه سرویس پرسرعت برای موبایل، هم از لحاظ سرعت و هم پوشش‌دهی، هنوز در ابتدای راه است.اینترنتی که امروز به آن دسترسی داریم با سرعتی معادل 150 مگابیت برثانیه عرضه می‌شود و در برخی مناطق، اتصال Double LTE نیز ممکن شده است. همین حالا در برخی از شهرهای کشور انگلستان از جمله لندن، اینترنت LTE-A یا (4G+ EE) نیز ارائه شده است که سرعت اینترنت موبایل را تا 300 مگابیت‌ برثانیه افزایش داده است. پس چه دلیلی دارد که دنبال چیزی پرسرعت‌تر از این بگردیم؟
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: