
نائبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه معنای واقعی بانکداری اسلامی در بانک شهر دیده میشود، گفت: زمانی که سرمایهگذاری شهروندان در یک بانک در توسعه شهرها قابل مشاهده است، میتواند نمودی از بانکداری اسلامی باشد که این امر در بانک شهر محقق شده است.
به نقل از مرکز ارتباطات و روابط عمومی بانک شهر، احمد شریعتی نائبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه در بسیاری از مواقع، گردشهای مالی شهرداریها بیشتر از دولت است، گفت: از زمانی که دولت از حمایت شهرداریها دست کشید، نیاز به تاسیس یک بانک در حوزه مدیریت شهری احساس میشد و بانک شهر توانست افقهای بسیار خوبی را در توسعه پروژههای عمرانی ایجاد و کمک فراوانی به شهرداریها داشته باشد.
وی با بیان اینکه بانک شهر متعلق به همه شهروندان است، ادامه داد: با اعتماد شهروندان، اکنون بیش از 90 درصد منابع این بانک از سوی مردم و تنها 10 درصد از طریق شهرداری کلانشهرها تامین شده است.
شریعتی یادآوری کرد: در مفهوم بانکداری اسلامی، زمانی که سهامدار یک بانک شهرداری است و پولی که مردم سرمایهگذاری میکنند در توسعه شهری کاربرد دارد، از لحاظ شرعی نیز ارزش بیشتری پیدا میکند.
نائبرئیس شورای اسلامی شهر اصفهان در ادامه با اشاره به راهاندازی پیشخوانهای شهرنت افزود: با همکاری شهرداری اصفهان و مکانهایی که در اختیار بانک قرارگرفته، 14 شهرنت در این شهر راهاندازی شده که حدود 18 ساعت خدمات ارائه میکنند و با استقبال صورت گرفته مجوزهایی گرفته شده تا این خدمات در مناطق دیگر هم ارائه شود.
شریعتی در ادامه با اشاره به پروژههای اصفهان که با حمایت بانک شهر انجام شد، تصریح کرد: میدان استقلال پروژه بزرگی بود که با همکاری این بانک با 50 میلیارد ریال تسهیلات، همچنین 30 میلیارد ریال برای پل 25 آبان، 30 میلیارد ریال برای آزادسازی منطقه 14، 50 میلیارد ریال برای پروژه میدان امام علی، 20 هزار میلیارد ریال برای پروژه مترو، 20 میلیارد ریال برای پروژه اشکاوند و یک هزار و 100 میلیارد ریال برای خرید 550 دستگاه اتوبوس با سوخت یورو 4 که جانبازان و معلولان هم میتوانند از آن استفاده کنند، از دیگر کمکهای انجام شده است.
وی گفت: در مجموع حدود 5هزار میلیارد ریال تاکنون پرداخت شده و برای 15 هزار میلیارد ریال نیز آمادگی پرداخت وجود دارد؛ این تسهیلات از یکسال گذشته تاکنون بوده و اکنون هم شهرداریها از خدمات و تسهیلات بانک شهر استفاده میکنند.