کد خبر: ۸۶۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۹ - ۱۹ آبان ۱۳۹۵ - 09 November 2016
بر اساس گزارش‌های بانک مرکزی، قیمت کالاهای اساسی در ۵ گروه با افزایش قیمت مواجه شده و اکنون، حبوبات، سبزی، گوشت مرغ، چای و روغن گرانی را تجربه می‌کنند.
 بر اساس گزارش‌های بانک مرکزی، قیمت کالاهای اساسی در ۵ گروه با افزایش قیمت مواجه شده و اکنون، حبوبات، سبزی، گوشت مرغ، چای و روغن گرانی را تجربه می‌کنند.

به گزارش میزان، در هفته منتهی به ۱۴ آبان ماه، قیمت‌ کالاهای اساسی در بازار قیمت ۵ گروه کالایی حبوبات، سبزی‌های تازه، گوشت مرغ، چای و روغن‌نباتی بالا رفته و گرانی را تجربه می‌کنند؛ در عین حال قیمت لبنیات و گوشت قرمز ثابت بوده و نرخ تخم‌مرغ، میوه‌های تازه، برنج و قند و شکر کاهش را نسبت به هفته قبل تجربه می‌کند. 
 
میزان افزایش قیمت سبزی‌های تازه نسبت به هفته قبل ۴.۳ درصد، حبوبات ۱.۱ درصد، گوشت مرغ ۰.۳ درصد، چای ۰.۴ درصد و روغن نباتی ۰.۳ درصد افزایش را نسبت به هفته قبل نشان می‌دهد. اما تخم‌مرغ، برنج، حبوبات، میوه‌های تازه و قند و شکر به ترتیب ۱.۱درصد، ۰.۲ درصد، ۱.۷ درصد، ۰.۳ درصد کاهش را نسبت به هفته مشابه ماه قبل نشان می‌دهد. 
 
لبنیات و تخم‌مرغ 
 
در هفته منتهی به ۱۴ آبانماه، در گروه لبنیات بهای تمام اقلام این گروه نسبت به هفته قبل ثابت بود. قیمت تخم‌مرغ معادل ۱.۱ درصد کاهش داشت و شانه‌ای ۷۵۰۰ تا ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان به فروش رفت. 
 
برنج و حبوب 
 
در هفته مذکور در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۱.۵ درصد و برنج داخله درجه دو ۰.۱ درصد کاهش یافت. قیمت برنج داخلی درجه یک بدون تغییر بود. در گروه حبوب بهای تمام اقلام این گروه بین ۰.۷ درصد تا ۱.۸ درصد افزایش یافت. 
 
میوه‌ها و سبزی‌های تازه 
 
در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری کیوی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌گردید. 
 
میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه، قیمت سیب زرد معادل ۸.۵ درصد، گلابی ۷.۳ درصد، هلو ۳.۴ درصد، انگور ۲.۷ درصد و هندوانه ۷.۱ درصد افزایش؛ ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۷ درصد تا ۹.۸ درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت خیار معادل ۲.۵ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۵ تا ۱۶.۶ درصد افزایش داشت. 
 
گوشت قرمز و گوشت مرغ 
 
در هفته مورد گزارش بهای گوشت گوسفند و گوشت تازه گاو و گوساله ثابت بود ولی بهای گوشت مرغ معادل ۰.۳ درصد افزایش یافت.   
 
قند، شکر، چای و روغن نباتی 
 
در این هفته بهای قند معادل ۰.۲ درصد و شکر معادل ۰.۴ درصد کاهش پیدا کرد ولی بهای چای خارجی ۰.۴ درصد و انواع روغن نباتی ۰.۳ درصد افزایش داشت.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: