این روزنامه با انتخاب عنوان بزنگاه شکوفایی در صنعت نفت، نوشت: اقتصاد ایران در برهه حساسی قرار دارد. تحریم های بین المللی علیه کشور رفع شده و ایران بعد از سال ها مجددا برای ورود سرمایه گذاران خارجی آماده می شود. در این بین صنعت نفت به رعنوان پیشران اقتصاد ایران بیش از دیگر بخش های اقتصادی زیر ذره بین سرمایهرگذاران خارجی قرار دارد. این صنعت که به دلیل مدیریت اشتباه در دولت گذشته و تحریم ها در دولت یازدهم سال ها با عدم جذب سرمایه خارجی مواجه بوده، حال پتانسیل و جذابیت بالایی برای سرمایه گذاران خارجی دارد. با این حال به نظر می رسد همچنان دست اندازهای سخت و دشواری در این مسیر دارد. بیژن زنگنه وزیر نفت در گردهمایی سیاست گذاران و کارشناسان نفتی اظهار داشت: جای بررسی قراردادهای نفتی در مکان های کارشناسی است نه کف خیابان! زنگنه در پاسخ به این سوال «دنیای اقتصاد» که آیا قراردادهای نفتی نهایی شده اند، گفت: «متن قراردادهای ما هنوز نهایی نشده است؛ اما در مرحله ای هستیم که تعیین صلاحیت شرکت های خارجی را آغاز کرده ایم.»
روزنامه دنیای اقتصاد با انتشار عنوان بازی اردوغان با کارت داعش، آورد: رئیس جمهوری ترکیه در اظهارات تعجب برانگیزی تاکید کرد موصل از نظر تاریخی متعلق به ترکیه است. این اظهارات از اهداف خطرناک ترکیه در منطقه پرده برمی دارد. اردوغان و تیم سیاست خارجی اش با مداخله در امور داخلی عراق و سوریه و ابزار داعش به دنبال برهم زدن نظم و مرزهای موجود در خاورمیانه هستند تا نظم جدیدی براساس نوستالژی دوران امپراتوری شکل گیرد. «دنیای اقتصاد» با هدف تحلیل سخنان اردوغان و پیامدهای عملیات موصل در دو گزارش جداگانه نقش ترکیه در تحولات عراق و تاثیر عملیات موصل بر قدرت منطقه ای ایران را بررسی کرده است.
این روزنامه با بررسی عنوان خلأ هشدار سریع در بازار پول، نوشت: نتایج یک پژوهش با ارزیابی تجربه های مختلف و با توجه به بی ثباتی اقتصاد و بحران بانکی در دوره های گذشته، طراحی «سیستم هشدار سریع» در شبکه بانکی کشور را نیازی ضروری دانسته است. چنین سیستمی بر مبنای یک روش رتبه بندی، به ارزیابی مستمر سلامت بانک ها خواهد پرداخت؛ زیرا خلأ سیستم مذکور می تواند به نوسانات شدید سلامت مالی بانک ها و کاهش رفاه ذی نفعان بانکی شامل تسهیلات گیرندگان، سهامداران و سپرده گذاران منجر شود. یک یادداشت سیاستی که از سوی پژوهشکده پولی و بانکی منتشر شده، با اشاره به «بحران های بانکی» و «بی ثباتی اقتصاد کلان» کشور در سال های گذشته، طراحی یک «سیستم هشدار سریع» در شبکه بانکی کشور را ضروری می خواند. بر اساس این یافته ها، چنین سیستمی بر مبنای یک روش رتبه بندی، به ارزیابی مستمر سلامت بانک ها خواهد پرداخت.
روزنامه دنیای اقتصاد با تحلیل عنوان بی تابی فروشندگان در بورس، آورد: شاخص بورس تهران طی معاملات روز گذشته پس از سه روز رشد متوالی، با افت اندکی مواجه شد. از ابتدای سال جاری، این سومین بار است که شاخص بورس با محدوده 78 هزار واحدی درگیر می شود. کارشناسان معتقدند شاخص بورس تهران برای گذر از محدوده 78 تا 79 هزار واحدی دچار دشواری هایی است. ادامه رشد بازار از محدوده فعلی نیازمند محرک هایی فراتر از پوشش مرزی بودجه شرکت هاست. به عبارت دقیق تر برای عبور از محدوده فعلی، شرکت ها باید عملکرد بسیار بهتری در مقایسه با عملکرد دوره کنونی داشته باشند. شاخص بورس تهران طی معاملات روز گذشته پس از سه روز رشد متوالی، با افت اندکی مواجه شد. بر این اساس نماگر بورس تهران دیروز با 17 واحد افت به عدد 78 هزار و 370 واحد رسید. این در حالی بود که شاخص در نیمه ساعات معاملاتی دیروز تا عدد 78 هزار و 512 واحد نیز رشد کرده بود.
این روزنامه در ستون سرمقاله به عنوان ««بازار بدهی» زمین سوخته نشود» به قلم رضا خسروشاهی پرداخت و در ستون روایداد عنوان «احتمال تمدید مهلت 18ماهه FATF» را منتشر کرد.