کد خبر: ۷۳۷۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - 17 June 2016
محدودیت های پروازی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به اروپا با تصمیم کمیسیون اروپا پس از ۶ سال برطرف شد.
محدودیت های پروازی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به اروپا با تصمیم کمیسیون اروپا پس از ۶ سال برطرف شد.

به گزارش تسنیم، در پی سفر متخصصان کمیسین اروپا شامل نمایندگان آژانس ایمنی هوانوردی اروپا و اعضای منتخب اتحادیه اروپا به تهران و ارزیابی علکرد ایمنی قسمتهای متخلف عملیاتی ایران ایر از جمله عملیات، مهندسی عملیات، خدمات فرودگاهی و ایمنی و تضمین رای سال 2010 میلادی این اتحادیه مبنی بر ممنوعیت بخشی از ناوگان هما برای پرواز به اتحادیه اروپا لغو شد.

تصمیم اخیر کمیسیون اروپا و و رفع محدودیت‌ةای هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران برای پرواز به کشورهای اتحادیه اروپاحاصل تلاش متخصصان هما در ارائه مستندات کافی مبنی بر انطباق پروازهای ایران ایر با تمام استانداردهای بین المللی بوده است.

در شش سال اخیر هما علی رغم همه محدودیتهای اعمال شده ازجمله عدم تحویل سوخت در برخی فرودگاه‌ها توانسته بود پروازهای خود را تمام مقاصد اروپایی ادامه دهد.

به گزارش تسنیم، اواخر فرودین ماه سال جاری روزنامه وال استریت ژورنال خبر داد اتحادیه اروپا در ماه مه (اردیبهشت/خرداد) کارشناسان امنیت پرواز خود را به ایران اعزام می کند تا ایران ایر را از لیست سیاه هواپیمایی های نا امن خارج کند.

وال استریت ژورنال به نقل از یاکوب آداموویچ، سخنگوی کمیسیون اروپا، خبر داد که در سال 2010 ایران ایر به دلیل نگرانی‌هایی در مورد امنیت هواپیماهایش در لیست سیاه این اتحادیه قرار گرفت. با این حال 12 هواپیمای ایران ایر از این تحریم مستثنی شدند و این شرکت توانست برخی پروازهای اروپایی خود را ادامه دهد.

آداموویچ گفت: «در ماه مه برخی ارزیابی‌های فنی انجام می شود تا مشخص شود ایران ایر مشکلات مذکور را حل کرده یا خیر. این سفر برای انجام گفت و گوهای فنی انجام خواهد شد و سیاسی نیست. امنیت پروازها ارتباطی به تابعیت هواپیمایی‌ها ندارد.»

پیش از این 8 کمیسیونر اتحادیه اروپا برای نخستین بار به تهران سفر کردند تا راههای بهبود روابط با ایران را بررسی کند. دو طرف پروژه‌های مشترکی را از بخش انرژی تا مهاجرت و تحقیقات در دست می گیرند تا این روابط دوجانبه را که بر سر برنامه هسته‌ای ایران محدود مانده بود گسترش دهند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: