بنابراین گزارش، اسامی ۲۰ شرکت بزرگ بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس ایران در پایان اردیبهشت امسال توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه(سمات) اعلام شد که بر پایه آن تغییری در صدر جدول بزرگان شرکت های تالار شیشه ای به وجود نیامده است. در بین بانکیها فقط بانک ملت (رتبه ۱۰) و بانک صادرات (رتبه ۱۷) در جمع ۲۰ شرکت بزرگ بورسی قرار دارند.
همچنین شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ارزش بازار ۲۶۸ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال همچنان جایگاه خود را در صدر جدول بزرگان شرکت های بورسی حفظ کرده است و شرکت مخابرات ایران نیز با ارزش بازار ۱۱۶ هزار و ۵۱۹ میلیارد ریال و ارتباطات سیار ایران با ۱۱۴ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال در رتبه های دوم و سوم بزرگترین شرکت های بورسی قرار دارند.
گفتنی است شرکت فولاد مبارکه اصفهان با ۹۷ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال، سرمایه گذاری نفت و گاز پتروشیمی تامین با ۹۵ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال، کشتیرانی جمهوری اسلامی با ۹۳ هزار و ۴۴۰ میلیارد ریال، پتروشیمی جم با ۹۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و سرمایه گذاری غدیر با ۹۰ هزار و ۳۱۶ میلیارد ریال در رتبه های سوم تا هشتم ایستادند.
شرکت پتروشیمی مارون هم با ارزش بازار ۱۴۰ هزار میلیارد ریال همچنان درصدر بزرگترین شرکت های فرابورسی قرار دارد و هلدینگ توسعه معادن و صنایع معدنی خاورمیانه ۶۰ هزار و ۱۰۴ میلیارد ریال و پالایش نفت تهران با ۳۴ هزار و ۸۸۰ میلیارد ریال در رده های بعدی قرار گرفتند.
همچنین شرکت های تولید نیروی برق دماوند، فولاد هرمزگان جنوب، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی امیر کبیر و ذوب آهن اصفهان نیز در مکان های سوم تا هشتم برترین شرکت های فرابورسی ایستادند. در بین بانکیهای فرابورس بانک مهر اقتصاد (رتبه ۱۰) و بانک شهر (رتبه ۱۸) بهترینهای فرابورسی قرار گرفتند.