یک مقام مسئول در وزارت کار با تشریح جزئیاتی از گزارش بینالمللی کارآفرینی و جایگاه ایران در جهان و منطقه، گفت: وضعیت کارآفرینی در ایران و جایگاه آن مناسب نیست.
به گزارش خبرگزاری مهر، پریسا ریاحی گفت: اگر بین کارکنان بنگاه های اقتصادی بینش کارآفرینی ایجاد شود، بهره وری بنگاه و نهایتا رشد اقتصادی افزایش می یابد. ایجاد نگرش کارآفرینی در بنگاه های اقتصادی موجب افزایش اشتغال می شود.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اظهارداشت: کارآفرینان و سرمایه گذاران باید دست به دست هم بدهند و فرهنگ کارآفرینی را ترویج کنند.
ریاحی افزود: هفته جهانی کارآفرینی بر اساس کمپین جهانی که از سال ۲۰۰۷ توسط چند کشور راه اندازی شده بود، به رسمیت شناخته شد. امسال ۱۲ هزار سازمان و نهاد های مختلف از ۱۶۰ کشور جهان برنامه ها و رویدادهای کارآفرینی خود را معرفی می کنند.
وی افزود: کارآفرینان و سرمایه گذاران باید دست به دست هم داده و فرهنگ کار آفرینی را ترویج کنند و به جوانان این روحیه را بدهند که خلاقیت های خود را نشان دهند.
مدیرکل دفتر توسعه کارآفرینی و بهره وری نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه خاطرنشان کرد: در روز نخست هفته جهانی کار آفرینی شاخص جهانی کار آفرینی۱۳۰ کشور اعلام شد. رتبه ایران در میان ۱۳۰ کشور جهان، ۸۰ و در میان ۱۵ کشور منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا ۱۴ است که وضعیت خوبی را نشان نمی دهد. بهترین امتیاز ایران در رکن مهارت های استارت آپ ها با اخذ امتیاز ۰.۷۱ (میانگین جهانی ۰.۴۲) و پایین ترین امتیاز در رکن بین المللی سازی با اخذ امتیاز ۰.۰۹ (میانگین جهانی ۰.۴۱) است.
ریاحی تصریح کرد: از لحاظ سرمایه انسانی و تشخیص فرصت نیز جایگاه خوبی داریم. مدیرکل دفتر توسعه کار آفرینی و بهره وری نیروی کار بیان کرد: دلیل رشد نکردن کسب و کارهای کوچک وجود قوانینی است که به طور یکسان بر بنگاه های کوچک و بزرگ اعمال می شود. این قوانین باید اصلاح شود و قوانین کسب و کارهای کوچک مجزا باشد.