کد خبر: ۵۲۷۹۱
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۰۲ آبان ۱۳۹۴ - 24 October 2015
بررسی‌ها نشان می‌دهند، این نتایج حاصل تحقیقات پژوهشگران دانشگاه اینسبروگ کشور اتریش بر روی یک هزار نفر در دو گروه آزمایشی نوشیدنی‌های شیرین و نوشیدنی‌های تلخ بوده است.
 باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: کارشناسان در یک تحقیق منحصر بفرد دریافته‌اند علاقه به طعم تلخ مانند قهوه‌های بسیار تلخ می‌تواند نشان دهنده احتمالی ابتلای افراد به نوعی بیماری روانی باشد.

بر اساس تحقیقات انجام شده افرادی که به نوشیدنی‌های تلخ، کاکائوی بدون شکر و چای تلخ پر رنگ علاقمند هستند دچار گرایش‌های روانی دو قطبی،‌ افسردگی،‌ خودخواه بودن،‌ عدم احساس مهربانی و عطوفت و علاقمند به انجام اعمال منفی و حتی جرائم بوده‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، این نتایج حاصل تحقیقات پژوهشگران دانشگاه اینسبروگ کشور اتریش بر روی یک هزار نفر در دو گروه آزمایشی نوشیدنی‌های شیرین و نوشیدنی‌های تلخ بوده است.

کارشناسان بر این اساس اعتقاد دارند توجه مردم به نوشیدنی‌های تلخ می‌تواند نشان دهنده نیمه تاریک شخصیت آنها باشد. کارشناسان پس از آزمایش تمایل به نوشیدنی‌های تلخ در سالهای آتی دریافته‌اند افراد متمایل بیشتر دچار انواع جرائم و حتی داشتن سابقه کیفری و زندان شده‌اند.

کارشناسان اعتقاد دارند نوعی رابطه بین ارسال دستور از طرف مغز جهت انتخاب نوشیدنی‌های تلخ و داشتن رفتارهای پرخاشگرانه وجود دارد.

کارشناسان سایر مواد غذایی با طعم‌های شیرین، شور، تلخ و شور را در یک آزمایش دیگر با حضور داوطلبان مورد آزمایش قرار داده و دریافته‌اند افراد با اختلالات روانی کمتر سلامت روان بیشتر به خوراکی‌های شیرین و طعم‌های ملایم علاقمند هستند.

کارشناسان در صدد هستند از این مطالعه جهت پیشگیری از وقوع جرم و جنایت از دوران نوجوانی در افراد استفاده کنند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: