کد خبر: ۵۲۱۷۰
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ - ۲۳ مهر ۱۳۹۴ - 15 October 2015
رویترز به نقل از منابع غیر رسمی اعلام کرد ایران صادرات نفت کوره از طریق امارات را افزایش داده و به رغم تحریم های غرب واردات بنزین خود را نیز تقریبا دو برابر کرده است.
به گزارش «پرشین خودرو» به نقل از رویترز، منابع تجاری گفتند، ایران صادرات نفت کوره از طریق امارات را افزایش داده و به رغم تحریم های غرب واردات بنزین خود را نیز تقریبا دو برابر کرده است.
وزارت امور خارجه آمریکا اخیرا پیامی به سفارتخانه های خود در نقاط مختلف جهان ارسال کرده که در آن تصریح شده تحریم ها علیه ایران همچنان پابرجا هستند.

با این حال، ایران و شرکای تجاری احتمالی مشتاقش در پشت پرده و در سکوت خبری خود را برای همکاری های پسا تحریم آماده می کنند.

از سر گیری ارسال مستقیم فرآورده های نفتی از بندر ماهشهر ایران به بندر فجیره امارات بر خلاف ابزارهای ظریف و پنهانی ای است که تهران قبلا به کار می برد و با استفاده از انتقال های کشتی به کشتی و شرکت های تجاری مستقر در امارات به عنوان واسطه سعی می کرد تحریم ها را دور بزند.

منابع تجاری گفتند، محموله های نفت کوره ایران همچنان در بندر فجیره با اسنادی تخلیه می شوند که اعلام می دارد این محموله دارای منشاء عراقی هستند. نفت کوره برای تامین سوخت کشتی ها و تولید برق مورد استفاده قرار می گیرد.

منابع تجاری افزودند، شرکت ملی نفت ایران اکنون شروع به ارائه پیشنهاد فروش مقادیر بیشتری سوخت کرده و تخفیف های جذاب تری نیز ارئه می دهد.

این منابع اضافه کردند، این شرکت همچنین اکنون به دلیل قریب الوقوع بودن لغو تحریم ها فعال تر شده و از کشتی های خود برای انتقال مستقیم سوخت به فجیره استفاده می کند. این امر موجب کاهش هزینه حمل بار خریداران می شود.

یک منبع مطلع طی ادعایی گفت: «اکنون چون آنها فکر می کنند تحریم ها تمام شده، دارند محموله های بیشتری ارسال می کنند. من حدود 6 تا 7 محموله (نفت کوره) را دیده ام که با اسناد جعلی به فجیره می آیند. حجم محموله ها اکنون بزرگتر است.»

«برخی مواقع آنها از کشتی های خودشان استفاده می کنند... اگر آنها بتوانند 2 تا 3 دلار در قیمت تخفیف بدهند، مردم آماده خرید آنها هستند.»

منابع تجاری برآورد کردند که صادرات نفت کوره ایران در ماه های سپتامبر و اکتبر ماهانه 350 تا 500 هزار تن بوده است.

کانال اختصاصی بانکداری ایرانی در تلگرام: https://telegram.me/bankdariirani
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: