گروههای کنسرو، فرآوردههای گوشتی، اسنک، نوشیدنیها، روغن، نان، لبنیات، شیرینی و شکلات، ماکارونی، قارچ، زعفران و چای و ادویه و سبزیجات خشک 12 گروه برگزیده صنایع غذایی در این جشنواره بودند که هر گروه سه برگزیده داشت.
بر اساس این گزارش، بیش از 15 هزار و 500 مصرف کننده با پر کردن فرمهای مکتوب 36 برگزیده این جشنواره را انتخاب کردند.
مشتریمداری، کیفیت، قیمت و ارائه خدمات از جمله شاخصهای انتخاب برترینهای صنایع غذایی از دید مصرف کنندگان بود.
رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع غذایی اتاق بازرگانی تهران در حاشیه این همایش در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: صنایع غذایی آمادگی رقابت با رقبای خارجی را از نظر کیفیت و قیمت تمام شده دارد اما برخی از مشکلات و موانع موجود بر سر راه این صنعت موجب شده است که این صنعت با 40 درصد ظرفیت خود فعالیت کند.
کاوه زرگران افزود: بازنگری در وضع عوارضی که قیمت تمام شده محصول را افزایش میدهد و نیز تأمین نقدینگی مورد نیاز بنگاهها از عواملی است که میتواند تولید در صنایع غذایی را رونق ببخشد و به رقابتی شدن آن کمک کند.