کد خبر: ۲۲۵۷۴۴
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 21 May 2025
دکتر اخلاقی تاکید کرد:
مدیرعامل بانک تجارت در ادامه سفر به منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر با حضور در شرکت پتروشیمی الماس ماهشهر با مهندس قارونی، مدیرعامل این شرکت، دیدار و گفت‌وگو کرد.

مدیرعامل بانک تجارت در ادامه سفر به منطقه ویژه اقتصادی ماهشهر با حضور در شرکت پتروشیمی الماس ماهشهر با مهندس قارونی، مدیرعامل این شرکت، دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش مدیریت امور روابط‌عمومی بانک تجارت، دکتر هادی اخلاقی فیض‌آثار در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت پروژه پتروشیمی الماس ماهشهر و اقدامات انجام شده، اظهار داشت: پتروشیمی الماس ماهشهر در آینده می‌تواند یکی از قطب‌های مهم صنعت پتروشیمی کشور باشد و بانک تجارت با تمام توان، آماده همکاری و پشتیبانی کامل برای تکمیل و به ثمر رسیدن این پروژه راهبردی است.

مدیرعامل بانک تجارت افزود: ظرفیت‌های گسترده مجموعه بانک تجارت در حوزه‌های ارزی و ریالی و سایر خدمات تخصصی می‌تواند در خدمت توسعه شرکت قرار گیرد و ما آماده‌ایم که در تمام این مسیر کنار پتروشیمی الماس ماهشهر باشیم.

قدردان همراهی بانک تجارت با پتروشیمی الماس ماهشهر هستیم

مهندس قارونی «مدیرعامل شرکت پتروشیمی الماس ماهشهر» در این دیدار با ارائه گزارشی از روند پیشرفت پروژه، به تاریخچه، مراحل اجرایی و برنامه‌های آتی شرکت اشاره کرد و گفت: پروژه الماس ماهشهر با برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به توان متخصصان داخلی به مراحل نهایی نزدیک شده و امیدواریم در آینده شاهد بهره‌برداری از آن باشیم. در این مسیر، بانک تجارت با حمایت‌های مؤثر خود، نقش ارزنده‌ای در پیشبرد پروژه ایفا کرده است و از این همراهی قدردانی می‌کنیم.

نگار کریمی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: