کد خبر: ۲۲۵۷۱۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 20 May 2025
شرکت پاریز شرق با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، اقدام به انتشار اوراق مرابحه به مبلغ 2.000 میلیارد ریال به منظور خرید مواد و کالای مورد نیاز جهت تکمیل پروژه های در دست اجرا کرده است.

 شرکت پاریز شرق با مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار، اقدام به انتشار اوراق مرابحه به مبلغ 2.000 میلیارد ریال به منظور خرید مواد و کالای مورد نیاز جهت تکمیل پروژه های در دست اجرا کرده است.

به گزارش مدیریت ارتباطات و رسانه تامین سرمایه تمدن، این اوراق تحت نماد پاریز07 در تاریخ 1404/02/28 از طریق شرکت فرابورس ایران مورد عرضة عمومی قرار گرفت.

بر اساس این گزارش، مدت این اوراق 3 ساله و با نرخ سود 23 درصد سالانه می‌باشد که اقساط آن هر سه ماه یک‌بار از تاریخ انتشار و از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه پرداخت می‌گردد.

شایان ذکر است، خدمات تعهد پذیره‌نویسی و بازارگردانی این اوراق بر عهده تامین سرمایه تمدن بوده و شرکت کارگزاری بانک ملی ایران به عنوان عامل فروش این اوراق تعیین شده است و اوراق مذکور با ضمانت بانک ملی ایران عرضه شده است.

گفتنی است شرکت پاریز شرق از شرکت‌های زیرمجموعه گروه شرکت‌های پاریز می‌باشد که با طراحی، اجرا و نظارت پروژه‌های بلند مرتبه لوکس با کاربری‌های گوناگون تجاری، اداری، مسکونی و اقامتی با نام آرمیتاژ و پروژه های مسکونی با معماری و اجرای شاخص با نام آرمیتا و نیز تعداد زیادی پروژه فرهنگی، تفریحی، خدماتی در شهر مشهد توانسته گام‌های ارزشمندی در صنعت ساختمان بردارد.

نگار کریمی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: