کد خبر: ۲۲۱۵۳۸
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۷ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 14 November 2024
معاون اقتصادی و مالی مپنا از افزایش واریزی سود سهام عدالت به 100 میلیارد تومان خبر داد و درباره افزایش سرمایه و روش های تسویه طلب 130 هزار میلیارد تومانی توضیح داد.

معاون اقتصادی و مالی مپنا از افزایش واریزی سود سهام عدالت به 100 میلیارد تومان خبر داد و درباره افزایش سرمایه و روش های تسویه طلب 130 هزار میلیارد تومانی توضیح داد.

احمدرضا فراست از تامین مالی جدید و افزایش مبلغ پرداختی سود سهام عدالت خبر داد و اعلام کرد: طبق مصوبه و حمایت هیات مدیره و مدیرعامل مپنا، هفته گذشته در نمایشگاه کیش اینوکس، زمینه پرداخت 50 میلیارد تومان برای تسویه بخشی از سود سهام عدالت فراهم شد که با تمهیدات جدید و از محل دریافت تسهیلات بانک تجارت با نرخ سود ۲۳ درصد این مبلغ به 100 میلیارد تومان افزایش یافت تا به حساب شرکت سپرده گذاری مرکزی واریز شود.

شرکت مپنا متعهد شده 400 میلیارد تومان سود باقی مانده سهام عدالت را هم تا پایان سال جاری و طی چند مرحله، واریز و تسویه کند.

برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی از دو محل

برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی هم در جریان بوده و قرار است تا قبل از پایان سال و بعد از طی تشریفات قانونی و با برگزاری مجمع فوق العاده، سرمایه اسمی از دو محل آورده و مطالبات نقدی سهامداران و سود انباشته ( هر کدام با 3 هزار میلیارد تومان) از 6 به 12 هزار میلیارد تومان برسد.

در تامین مالی 3 هزار میلیارد تومانی افزایش سرمایه از محل آورده نقدی، سهام عدالت با توجه به مالکیت 26.5 درصدی سهام "رمپنا" باید 500 میلیارد تومان آورده نقدی را تامین کند که با توجه به تاکید هیات مدیره گروه مپنا برای صیانت از سهامداران عدالت، پیگیری ها و حمایت سازمان بورس ، دبیرخانه و نماینده نتیجه داد و طبق مجوز، قرار است کسری 400 میلیارد تومانی سهام عدالت در افزایش مپنا، کارسازی و دو روز بعد از واریز به حساب سهام عدالت به عنوان سهم مشارکت در افزایش سرمایه لحاظ شود.

چند روش برای تسویه بدهی ۱۳۰ هزار میلیارد تومانی دولت به مپنا

شرکت ها و کارفرمایان دولتی درحالی ۱۳۰ هزار میلیارد تومانی دولت به مپنا بدهی قطعی و حسابرسی شده دارند که مقرر شده این بدهی از طریق بسته مولد سازی سازمان خصوصی سازی، انتشار اوراق مالی اسلامی توسط کارفرمایان و دریافت سهام شرکت های نقدشونده و در تکمیل زنجیره تولید مپنا، تسویه شود.

در این میان با توجه به وجود حدود ۴۰۰ شرکت در فهرست شرکت‌های قابل واگذاری سازمان خصوصی‌سازی، کارگروهی در مپنا در حال بررسی وضعیت شرکت‌ها است.

نگار کریمی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: