کد خبر: ۱۹۹۶۳۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۵ - ۰۹ آذر ۱۴۰۰ - 30 November 2021
کرد بچه گفت: ضریب نفوذ بیمه نسبت به سال گذشته ۸ درصد افزایش یافته در صورتی که تولید ناخالصی ما کمتر از یک درصد بوده است.

بانکداری ایرانی - معصومه فریادرس ؛ کرد بچه گفت: ضریب نفوذ بیمه نسبت به سال گذشته ۸ درصد افزایش یافته در صورتی که تولید ناخالصی ما کمتر از یک درصد بوده است.

به گزارش بانکداری ایرانی، کرد بچه، رئیس پژوهشکده بیمه در نشست خبری امروز (نهم آذرماه) با اصحاب رسانه گفت: ضریب نفوذ بیمه در ایران ۲/۶ درصد برآورد شده در صورتی که میانگین این شاخص در جهان ۷ درصد است و سهم ایران از حق بیمه جهانی تنها ۲/۲ درصد است. ضریب نفوذ بیمه نسبت به سال گذشته ۸ درصد افزایش یافته در صورتی که تولید ناخالصی ما کمتر از یک درصد بوده است. بیمه مرکزی و شورا‌های ناظر باید بر عملکرد و آسیب‌های شبکه فروش نظارت داشته باشند.

کرد بچه در رابطه با اوراق مالی صنعت بیمه در بازار سرمایه و تاثیر آن در بودجه دولت، گفت: در برنامه هفتم توسعه دولت سعی دارد که از بیمه در زمینه فراهم کردن قسمتی از بودجه استفاده کند و اگر این موضوع به یک ابزار تبدیل شود می تواند ریسک سرمایه گذاری در صنعت بیمه را کنترل کند.

کرد بچه با اعلام این مطلب که تحول دیجیتال آینده محکوم این صنعت است، گفت: اپیدمی و پاندمی قبل از شیوع ویروس کرونا جزوه ۸ ریسک جهانی بود که با شیوع ویروس کرونا جزوه سه تهدید اصلی صنعت بیمه به شمار رفت.تغییر اقلیم از قبیل سیل، زلزله آتش سوزی و ... جزوه تهدید های دیگ صنعت می توان نام برد. اما به نظر بنده بی توجهی صنعت بیمه نسبت به تحول دیجیتال یکی از تهدید های جدی است که اقدامات صنعت نسبت به این موضوع یا ناقص بوده و یا همراه با درک ضعیف از تحول دیجیتال است و باید بستر های لازم از جمله ارتقاء دانش نیروی انسانی ، رایانش ابری و بازار های کلان اقتصادی کار شود.

سهم دولت در صندوق بیمه حوادث طبیعی ماهیانه ۲۲۵ میلیارد تومان است

۱۳ آذر روز بیمه بوده و هرساله در این روز همایش تخصصی برگزار می شود، در این روز پژهشکده بیمه همه ساله نسبت به جمع آوری آثار مختلف پژوهشی و طرح ها درخصوص بیمه و جایگاه آن در کشور اقدام می کند. همایش امسال شامل ۲۴ پنل در زمینه بیمه خواهد بود.

این همایش با مشارکت نهاد ها تامین مالی خواهد شد. گفته شده است که انجمن ها هزینه های پنل های خود را تامین می کنند. پیش بینی می شود امسال هزینه این همایش حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان باشد.

قنبرزاده، مدیر گروه پژوهشی بیمه های اشخاص و عضو هیات علمی پژوهشکده بیمه نیز در این نشست گفت: تا کنون ۲۸۳ مقاله دریافت شده است که پس از انجام بررسی ها و داوری ها ۶۱ مقاله به صورت ارائه پذیرفته شده اند و از این مقدار ۲۹ مقاله در روز همایش ارائه خواهند شد و از ۲۸۳ مقاله ۶۹ مقاله روستایی دریافت شده است.

برچسب ها: نشست خبری ، کرد بچه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: