کد خبر: ۱۹۳۰۹۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۱ - ۰۲ فروردين ۱۴۰۰ - 22 March 2021
سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد( فائو)، هشدار داد که جهان با خطر بی‌سابقه کمبود مواد غذایی، روبرو شده است.

بانکداری ایرانی- سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد( فائو)، هشدار داد که جهان با خطر بی‌سابقه کمبود مواد غذایی، روبرو شده است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از راشاتودی، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو)، هشدار داد که جهان با خطر بی‌سابقه کمبود مواد غذایی روبرو شده است.

فائو در گزارش جدید خود اعلام کرد: بلایای طبیعی، تغییرات آب و هوایی و آفات غلات و دام، باعث شده است تا تأثیر مخرب پاندمی کرونا بر امنیت غذایی و کشاورزی جهان بدتر شود.

در بخشی از این گزارش تاکید شده است: کشاورزی در هیچ نقطه‌ای از تاریخ با این حجم از ریسک‌های آشنا و ناآشنا روبرو نشده بود؛ ضمن اینکه کشاورزی زندگی بیش از ۲.۵ میلیارد نفر از مردم جهان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و بیشتر این افراد، در کشورهای کم‌درآمد زندگی می‌کنند.

همچنین کشاورزی عامل مهمی برای رشد اقتصادی به حساب می‌آید و حالا این عوامل مخرب، در دنیایی که به شدت به هم مرتبط است در حال تغییر شرایط زندگی افراد هستند.

این گزارش ادامه می‌دهد: کشاورزی همچنان سهم نامتناسب و بزرگی از ضررهای ناشی از بلایای طبیعی و پاندمی کرونا را به خود اختصاص داده است؛ به نحوی که افزایش وقوع موارد بلایای طبیعی در کنار ماهیت سیستماتیک جذب ریسک بخش کشاورزی باعث شده است که زندگی افراد زیادی به خطر افتاده و کل سیستم غذایی جهان با مشکل مواجه شود.

طبق این گزارش از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ میلادی، میلیاردها دلار به علت افت تولید محصولات کشاورزی و دامی از دست رفته است که در این بازه زمانی، ضرر کشورهای آفریقایی زیر صحرای بزرگ به ۳۰ میلیارد دلار رسیده و کشورهای آمریکای لاتین و دریای کارائیب هم در این بخش ۲۹ میلیارد دلار ضرر کرده‌اند.

بر این اساس، ضرر کشورهای آسیایی در بخش تولیدات دامی و کشاورزی در این بازه به ۴۹ میلیارد دلار رسیده است.

سازمان ملل پیش از این هشدار داده بود تا سال ۲۰۳۰ تحت تأثیر مخرب بلندمدت پاندمی کرونا، بیش از ۱ میلیارد نفر در جهان به فقر مطلق دچار خواهند شد.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: