مدیرعامل بانک صادرات ایران گفت: با استفاده از نسخه ارتقا یافته سامانه شمس بانک صادرات ایران مشتری میتواند به صورت آنلاین، تمامی مراحل افتتاح حساب، درخواست دستهچک و درخواست تسهیلات را در این سامانه انجام داده و با اجرایی شدن احراز هویت الکترونیکی در آینده نزدیک، به طور کلی نیازی به حضور مشتری در شعبه نخواهد بود.
به گزارش بانکداری ایرانی به نقل از بانک صادرات ایران، حجتاله صیدی در حاشیه مراسم گرامیداشت روز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز زن در خصوص رونمایی از نسخه ارتقا یافته سامانه شمس افزود: سامانه «شمس» (شعبه مجازی سپهر) نیمه شهریور ماه و همزمان با سالروز تاسیس بانک صادرات ایران رونمایی شد و نسخه ارتقای یافته آن امروز شامل افتتاح حساب، درخواست تسهیلات و سایر خدماتی است که نیاز به حضور مشتریان عزیز بانک در شعبه ندارد. این سامانه با توجه به شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکلهای بهداشتی نیز کاربردهای مفیدی خواهد داشت.
وی ابراز کرد: نیازی به احراز هویت مشتریان فعلی بانک صادرات ایران از زمان راهاندازی سامانه شمس در شهریور ماه سال جاری نبوده است اما برای مشتریان جدید احراز هویت با یکبار مراجعه به شعبه انجام میشود و تمامی خدمات حتی واریز وجه نیز قابل انجام است در عین حال برای برداشت وجه لازم است به شعبه مراجعه کرده و امضای مشتریان جدید ثبت شود. با عملیاتی شدن احراز هویت الکترونیکی، که تا پایان سال جاری نهایی خواهد شد، مراجعه به شعبه با استفاده از سامانه شمس به طور کلی حذف خواهد شد.
مدیرعامل بانک صادرات ایران همچنین در خصوص تسهیلات کسب و کارهای آسیبدیده از کرونا گفت: تا هفته گذشته بیش از ٩٠درصد درخواستهای این بخش در سطح نظام بانکی پاسخ داده شده اما بخشی حدود ١٠ درصد که هنوز موفق به دریافت این تسهیلات نشدهاند، ممکن است به دلیل مشکل ضامن موفق به دریافت این تسهیلات نشده باشند، ضمن اینکه بانکها نمیتوانند به طور سلیقهای دو ضامن برای این تسهیلات درخواست کنند.
صیدی افزود: این رویه در بخش تسهیلات ودیعه مسکن و وامهای قرضالحسنه مانند وام ازدواج نیز با سرعت بیشتری اعمال خواهد شد.
وی گفت: برای پرداخت تسهیلات در بخش جهش تولید که به تمامی زنجیره تولید اعتبار میدهد، هم سامانه اوراق گام راهاندازی شد و هم در بانک صادرات ایران، طرح طراوت عملیاتی شده که تامین مالی مصرف کننده نهایی از فروشگاه تا تأمین مواد اولیه را انجام میدهد. این فرآیند موجب شده تا در نظام بانکی تاکنون ٧٥ هزار میلیارد تومان به تولید صنعتی و کشاورزی کشور تخصیص پیدا کند.