به گزارش
ایسنا، پاندمی ویروس کرونا دولتهای سراسر جهان را وادار کرد برای مقابله با شیوع این ویروس مرگبار، بسیاری از کسب و کارهای غیرضروری را تعطیل کنند و در برخی موارد فعالیتهای معدنکاری هم شامل این تعطیلیها قرار گرفته اند.
شرکت گلوبال دیتا در گزارشی به بررسی بخشهای معدنکاری مختلف و ضرر و زیان آنها در سراسر جهان پرداخته است و یافته های این شرکت نشان داد که نقره بیشترین ضرر و طلا کمترین ضرر را در بخشهای معدنکاری مهم داشته است.
بنا بر گزارش گلوبال دیتا، تعطیلی موقت بیش از ۱۶۰۰ معدن در ۲۳ کشور تا سوم آوریل اعلام شد و از آن زمان مجموع تعطیلی معادن به ۷۲۹ معدن رسید.
علاوه بر تعطیلی موقت، معادن به کاهش شمار کارکنان به منظور فاصله گذاری اجتماعی و جلوگیری از شیوع بیماری کووید ۱۹ اقدام کرده اند.
در نتیجه تحولات اخیر، تولید نقره بیشترین آسیب را از تعطیلیهای موقت داشته است و تا ۲۷ آوریل معادل ۶۵.۸ درصد از تولید جهانی نقره همچنان متوقف بود.
در مقابل ۳۲ درصد از تولید اورانیوم، ۲۳.۸ درصد از تولید روی، ۱۹.۵ درصد از تولید پلاتین، ۱۴.۶ درصد از تولید نیکل، ۱۴.۴ درصد تولید الماس، ۱۲.۷ درصد تولید مس، ۱۲ درصد تولید سرب، ۱۰ درصد تولید منگنز و ۹ درصد تولید طلا متوقف شده است.
قرنطینه در کشورهایی مانند پرو (تا ۱۰ مه)، مکزیک (تا ۳۰ مه) و نامبیا (تا چهارم مه) ادامه دارد.
گروه CPM محاسباتی درباره میزان ضرر بخش معدنکاری نقره انجام داده و برآورد کرده که تولید نقره تاکنون ۲۱ میلیون اونس ضرر کرده است و بر مبنای تعطیلی فعلی و کاهش تولید روزانه در سال ۲۰۱۹، تعطیلی معادن در کشورهای آفریقای جنوبی، پرو و مکزیک به کاهش تولید حداقل ۲۱.۱ میلیون اونس نقره منجر خواهد شد.
بر اساس گزارش کیتکونیوز، از نقطه نظر قیمت، نقره امسال بسیار عقبتر از طلا بوده است و فروش گسترده ای که بر اثر وحشت از تبعات اقتصادی بیماری کووید ۱۹ روی داد، نقره را در مارس به پایینترین قیمت در ۱۱ سال گذشته رساند. از آن زمان قیمت نقره بهبود یافته اما همچنان پایینتر از سطح فوریه قرار دارد.