کد خبر: ۱۷۰۵۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۱ دی ۱۳۹۸ - 11 January 2020
بانک جهانی در گزارش خود در مورد ریسک یک بحران بدهی جدید در جهان هشدار داد و اعلام کرد ممکن است حتی نرخ بهره بسیار پایین بانک‌های مرکزی هم برای جلوگیری از یک رکود اقتصادی بزرگ کافی نباشد.
  بانکداری ایرانی -  بانک جهانی در گزارش خود در مورد ریسک یک بحران بدهی جدید در جهان هشدار داد و اعلام کرد ممکن است حتی نرخ بهره بسیار پایین بانک‌های مرکزی هم برای جلوگیری از یک رکود اقتصادی بزرگ کافی نباشد.

به گزارش  مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، بانک جهانی در گزارش سالانه چشم‌انداز اقتصادی خود در مورد ریسک یک بحران بدهی جدید در جهان هشدار داد و اعلام کرد ممکن است حتی نرخ بهره بسیار پایین بانک‌های مرکزی هم برای جلوگیری از یک رکود اقتصادی بزرگ کافی نباشد.

در این گزارش آمده است که در طول ۵۰ سال گذشته با ۴ موج انباشت بدهی روبرو شده‌ایم. موج کنونی که از ۲۰۱۰ آغاز شد با بیشترین، سریع‌ترین و گسترده‌ترین انباشت بدهی از دهه ۱۹۷۰ تا کنون همراه خواهد بود.

آیهان خوزه، مدیر بخش چشم‌انداز بانک جهانی هشدار داد که در هر ۳ موج قبلی انباشت بدهی، در پایان با یک بحران مالی بزرگ در اکثر کشورهای پیشرفته و در حال توسعه روبرو شده‌ایم. او گفت: نرخ بهره پایین بانک‌های مرکزی جهان تنها یک حفاظت جزئی در برابر بحران مالی جهانی به وجود می‌آورد.

بانک جهانی اعلام کرد که در سال ۲۰۱۸ سطح بدهی جهانی به ۲۳۰ درصد تولید ناخالص ملی رسیده است، که این نشان‌دهنده افزایشی ۵۴ درصدی از ۲۰۱۰ تا کنون است. در این میان اقتصاد چین و آمریکا به علت سایز بزرگ خود سهم بالایی از این بدهی را به خود اختصاص داده‌اند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: