بانکداری ایرانی - از تیرماه سال ۸۶ تا امروز بیش از ۵۰ میلیون کارت سوخت در کشور صادر شده و برخی از مالکان وسایل نقلیه هستند که ۷ یا ۸ بار کارت سوخت برای آنها صادر شده است.
به گزارش تسنیم، سوم خردادماه 94، دولت بنزین را تکنرخی و 1000 تومانی کرد و با حذف سهمیهبندی و توقف عرضه دونرخی بنزین در ماههای بعد از آن، رفته رفته استفاده از کارت سوخت شخصی به فراموشی سپرده شد تا جایی که با فراخوان سال 97 برای الزامی شدن استفاده از کارت سوخت شخصی، تعداد زیادی از مردم، کارت سوخت قبلی خود را حفظ نکرده بودند و در یک سال اخیر، شاهد ثبت نام بیش از 5 میلیون متقاضی کارت سوخت المثنی بودیم.
وکیل زاده، مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران آبان ماه امسال در خصوص تعداد کارت سوختهای صادر شده گفت: "حدود 24 میلیون خودرو و موتورسیکلت داریم، ولی تاکنون حدود 48 میلیون کارت سوخت صادر شده است."
این اظهار نظر، 2 روز پیش از آغاز سهمیه بندی بنزین صورت گرفت؛ و با آغاز سهمیه بندی بنزین در بامداد 24 آبانماه، عدهای از مردم که هنوز باوری در زمینه ضرورت دریافت کارت سوخت نداشتند، از روز شنبه 25 آبانماه، شروع به ثبت نام برای دریافت کارت سوخت المثنی کردند و این ثبتنامها هنوز هم ادامه دارد.
شهرام رضایی، مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: در حال حاضر تعداد کارتهای سوخت فعال حدود 24 میلیون عدد است، اما از ابتدا تاکنون بیش از 50 میلیون کارت سوخت در کشور صادر شده است.
وی افزود: برخی از افراد، تاکنون چندین و چند بار کارت سوخت خود را سوزانده اند و به دلایل مختلف، اقدام به ثبت نام برای کارت سوخت المثنی کردهاند؛ در طی 12 سال گذشته برخی از مالکان وسیله نقلیه هستند که 7 یا 8 بار کارت سوخت برای آنها صادر شده و به طور متوسط تا امروز به ازای هر مالک خودرو و موتورسیکلت در کشور، 2 نوبت کارت سوخت صادر شده است.
مدیر برنامهریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی خاطرنشان کرد: آمار صادر شدن بیش از 50 میلیون کارت سوخت، از تیرماه سال 86 که ابتدای فعالیت سامانه هوشمند سوخت بوده تا امروز است.