بانکداری ایرانی ، به گفته مدیرعامل بیمه رازی، در یک سال گذشته، 75 درصد حجم پورتفوی ثالث موتورسیکلت در شرکت کاهش یافته است که در نتیجه در این رشته ۳۸ درصد کاهش خسارت داشته است.
مجید بختیاری در جمع خبرنگاران گفت: ضمن این که در ترکیب پورتفوی شرکت، سهم بیمه های اتوبوس و مینی بوس نیز کم شده در بخش درمان نیز اصلاح داشته ایم و 30 تا 40 درصد از پورتفوی اصناف که زیان ده بود دیگر تمدید نشده است و به جای آن در پی جذب پورتفوی باکیفیت بوده ایم.
وی درباره مجوز افزایش سرمایه بیمه رازی از 200 میلیارد تومان به 500 میلیارد تومان گفت : مرحله نخست این افزایش سرمایه از 200 میلیارد تومان به 300 میلیارد تومان در مجمع روز دوشنبه 13 آبان ماه عملیاتی خواهد شد و افزایش سرمایه از 300 میلیارد تومان به 500 میلیارد تومان نیز با اختیار هیات مدیره، انجام خواهد شد.
وی با اشاره به این نکته که بیمه رازی نخستین شرکت بیمه خصوصی کشور است که وارد سال شانزدهم فعالیت خود می شود، افزود: از بدو روی کار آمدن در این شرکت در تابستان سال گذشته سعی کردیم تا نگاه عمیقی به وضعیت این شرکت بیمه داشته باشیم و به همین دلیل 5 گام را شامل شناخت، مشخص کردن سطحی از تنظیم اولیه، تعیین ارزش ها و خطوط قرمز، ارزیابی برنامه های شرکت و کسب سود باکیفیت و منطقی و پایدار را در دستور کار قرار دهیم.
مدیرعامل بیمه رازی، دلسوزی نسبت به تمامی ارکان جامعه، اخلاق مداری و دانایی را سه محور اصلی برنامه های شرکت خواند و ادامه داد: اخلاق مداری در سازمان، از ملزومات هر بنگاه اقتصادی محسوب می شود. به عبارت دیگر در یک محیط اقتصادی باید اخلاق حاکم باشد و فقط کار مبنا قرار بگیرد.
وی دانایی را به معنای نوآوری، خلاقیت، نواندیشی و توجه به مسائل حرفه ای خواند و ادامه داد: درصددیم تا بیمه رازی را به عنوان یک الگو در صنعت بیمه کشور مطرح کنیم به همین دلیل یک تیم مدیریتی حرفه ای را در شرکت مستقر کردیم و با ایجاد واحدهای مدیریت ریسک، توسعه دیجیتال، مدیریت حسابرسی و مدیریت سرمایه گذاری، در تلاشیم که شرکت را به جایگاه واقعی خود برسانیم.
وی با بیان این نکته که در حوزه بیمه گری سعی کرده ایم که اسیر هیجانات نشویم اضافه کرد: در همین راستا قراردادهای زیان ده را متوقف کرده ایم و ترکیب پورتفوی شرکت نیز بهبود یافته است.
بختیاری با اشاره به وضعیت مناسب بازار سرمایه از بهمن ماه سال گذشته تاکنون، تصریح کرد: اگر شرکتی با تجزیه و تحلیل مناسب وارد این بازار می شد می توانست سود خوبی را کسب کند کما این که بیمه رازی شش ماهه سودی معادل 100 میلیارد تومان را از محل سرمایه گذاری در بازار سرمایه شامل سود سهام، خرید و فروش و ... به دست آورده است.
بختیاری درباره طلب از خودروسازان گفت: مهم ترین مشکل ما در این زمینه با شرکت سایپا بود که 150 میلیارد تومان از این شرکت وصو.ل کردیم و کماکان مبلغی بابت اصل و تاخیر در پرداخت طلب باقی مانده است که در حال پیگیری برای وصول هستیم.
به گفته وی، رشد میزان فروش شرکت بیمه رازی در 6 ماهه کمتر از رشد متوسط صنعت بیمه بوده و این شرکت در پی هیجان فروش نبوده است به همین دلیل تنها 10 درصد نسبت به سال گذشته رشد پورتفوی را تجربه کرده است.
مدیرعامل شرکت بیمه رازی افزود که زیان انباشته این شرکت تا یک و نیم سال آینده صفر می شود و شرکت پس از آن تقسیم سود خواهد داشت.
مدیرعامل بیمه رازی به رشد 90 درصدی حق بیمه های آتش سوزی این شرکت اشاره کرد و گفت: در رشته مسوولیت نیز با رشد 70 تا 80 درصدی رو به رو بوده ایم و در بخش درمان نیز پورتفوی نامطلوب شرکت را با پورتفوی سودده جایگزین کرده ایم.
مدیرعامل بیمه رازی خاطرنشان کرد: تعدادی از قراردادهایی که برای شرکت سود نداشت را تمدید نکرده ایم زیرا برخی از آنها صرف پوشش درمان بود و شرکتی که بعد از بیمه رازی به انعقاد این قرارداد روی آورد بی تردید زیان هنگفتی از این محل متحمل خواهد شد.
بختیاری با اشاره به فعالیت بیمه رازی در بازار پایه، از مکاتبات این شرکت با سازمان بورس برای ارتقای یک پله ای آن خبر داد و گفت: در صددیم تا آرام آرام وارد تابلوی اصلی بورس شویم.