کد خبر: ۱۶۵۱۴۹
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۸ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 07 September 2019
  بانکداری ایرانی ـ رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با وجود فاصله ضریب نفوذ بیمه کشور با استانداردهای جهانی، ایران در این شاخص رتبه سوم منطقه را در اختیار دارد.

به گزارش بیمه مرکزی، غلامرضا سلیمانی افزود: گسترش پوشش های بیمه ای برای جبران حوادث فاجعه آمیز از طرق مختلف از جمله پیگیری و راه اندازی صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی، ارائه پوشش‌های اتکایی مورد نیاز بازار بیمه کشور، تدوین آیین نامه های لازم بهره گیری از ظرفیت های بازار سرمایه، زمینه سازی حضور شرکت های دانش بنیان و استارت آپ ها از مهمترین سیاست ها و برنامه های بیمه مرکزی به شمار می رود.

وی اضافه کرد: برای توسعه صنعت بیمه ارتقای نقش نهادهای تخصصی و صنفی از قبیل سندیکای بیمه گران، انجمن های صنفی فعالان صنعت بیمه و نهادهای حرفه‌ای ذیربط در دستور کار نهاد ناظر قرار گرفته است.

رئیس کل بیمه مرکزی از پایان یافتن پیگیری رفع ایرادهای شورای نگهبان در خصوص لایحه تاسیس صندوق بیمه همگانی حوادث طبیعی در دولت و مجلس خبر داد و گفت: دولت با تامین بار مالی این لایحه موافقت کرده و به شرکت‌های بیمه، مجوزهای کافی برای پوشش گروهی حوادث طبیعی اعطا کرده است.

رئیس کل بیمه مرکزی گفت: با وجود فاصله ضریب نفوذ بیمه کشور با استانداردهای جهانی، ایران در این شاخص رتبه اول منطقه را در اختیار دارد.

رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه سخنان خود از ضریب خسارت ۸۹ درصدی در صنعت بیمه کشور یاد کرد و گفت: برای حفظ توانگری شرکت‌ها و افزایش میزان رضایتمندی بیمه‌گذاران این میزان خسارت بیمه در کشور قابل قبول نیست و باید به گونه ای عمل کرد که این آمار به ۷۵ درصد برسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود از ارائه پوشش‌های ۴۴۰ میلیارد دلاری توسط شرکت‌های بیمه خبر داد و گفت این میزان تعهد در صنعت بیمه کار بی‌نظیری است و قطعا اگر تحریم‌ها نبود دنبال گسترش بیمه‌های اتکایی در کشور بودیم.

رئیس شورای عالی بیمه با ابراز خرسندی از عملکرد صنعت بیمه در تسویه جبران خسارت های بزرگ در ابعاد ملی از ضرورت آرامش‌بخشی این صنعت در جامعه سخن گفت و اعلام کرد: خسارت پرداختی صنعت بیمه در زلزله کرمانشاه حدود ۲ هزار میلیارد ریال، در حادثه سیل اخیر حدود ۱۵۰۰ میلیارد ریال و موارد خسارتی پالایشگاه گاز فاز ۲۰ و ۲۱ پارس جنوبی و همچنین خسارت باربری شرکت سهامی پشتیبانی امور دام رقمی در حدود ۱۱۸۰ میلیارد ریال بوده است.

سلیمانی از سهم ۳۲ درصدی شرکت بیمه ایران به عنوان تنها شرکت دولتی صنعت بیمه یاد کرد و گفت: این آمار نشان می دهد که فعالیت های شرکت های بیمه خصوصی به ۶۸ درصد رسیده و بر این اساس باید به شرکت بیمه ایران به عنوان لنگرگاه بیمه کشور نگاه کرد.

رئیس شورای عالی بیمه در بخش دیگری از سخنان خود از سهم پرتفوی ۱۴.۸درصدی بیمه‌های زندگی در کشور خبر داد و گفت: افزایش ضریب نفوذ بیمه در کشور در گرو افزایش سهم بیمه های زندگی است که نهاد ناظر با همکاری انجمن های تخصصی و مراکز پژوهشی این مسئله را با جدیت پیگیری می کند.

وی از برنامه‌ریزی و پیگیری استقرار نظام حاکمیت شرکتی از طریق تشکیل واحدها و کمیته‌های حسابرسی و کنترل داخلی، مدیریت ریسک و تطبیق مقررات خبرداد و گفت: نظارت مستمر بر عملکرد مدیران کلیدی موسسات بیمه و کنترل عملکرد آنان از ماموریت های نهاد ناظر است که با جدیت پیگیری می شود.

رئیس کل بیمه مرکزی تدوین آیین نامه نمایندگی فروش بیمه های زندگی را گامی بلند در راستای افزایش پرتفوی صنعت بیمه ارزیابی کرد و گفت: مکمل آیین نامه کارمزد نمایندگی و دلال رسمی بیمه، مکمل آیین نامه قرارداد گروهی بیمه اعتبار داخلی، اعمال ۳۰ درصد تخفیف در حق بیمه وسایل نقلیه کشاورزی و آیین نامه های کاربردی دیگر هر یک می توانند ضریب نفوذ بیمه و به تبع آن افزایش سطح رفاه و امنیت در جامعه را به دنبال داشته باشند.

وی اضافه کرد: در همین راستا پروانه فعالیت دفاتر ارتباطی کارگزاران گروه چلنج انگلستان و همچنین شرکت بیمه آلیانز آلمان نیز صادر شده است.

سلیمانی از ایفای تعهدات صنعت بیمه به وزارت بهداشت نیروی انتظامی و سایر سازمان ها سخن گفت و اظهار داشت: در سال ۱۳۹۷ بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال عوارض به وزارت بهداشت پرداخت کرده ایم که این میزان در خصوص نیروی انتظامی سازمان راهداری و سازمان اورژانس کشور به رقمی حدود ۲.۷۵ هزار میلیارد ریال می رسدکه امیدواریم با تخصیص کامل این هزینه ها،  شاهد کاهش خسارت‌ها دراین بخش باشیم.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: