بانکداری ایرانی ـ معاون نظارت بر بهرهبرداری آبفای استان تهران گفت: کمبود آب شرق استان تهران را با حفر چاههای جدید، بهسازی چاههای قدیمی، افزایش برداشت آب از سد لتیان و وارد مدار کردن تصفیهخانههای اضطراری، بهصورت موقت برطرف کردیم.
به گزارش تسنیم به نقل از روابط عمومی آبفای تهران، معاون نظارت بر بهرهبرداری آبفای استان تهران گفت: کمبود آب شرق استان تهران را با حفر چاههای جدید، بهسازی چاههای قدیمی، افزایش برداشت آب از سد لتیان و وارد مدار کردن تصفیهخانههای اضطراری، بهصورت موقت برطرف کردیم.
محمدرضا کرمینژاد افزود: امسال بهروشهای مختلفی از جمله بهسازی چاهها، حفر چاههای عمیق، افزایش توان تولید تصفیهخانههای ششگانه تهران (حدود 2700 لیتر بر ثانیه) در مجموع حدود 4000 لیتر در ثانیه افزایش تولید داشتهایم که بهفراخور نیاز و تا آنجا که امکان انتقال داریم، این منابع را انتقال دادهایم.
کرمینژاد با اشاره به وارد مدار شدن فاز دوم تصفیهخانه هفتم آب تهران در مهرماه امسال اعلام کرد: فاز دوم این تصفیهخانه با ظرفیت حدود 2.5 مترمکعب ثانیه بر ظرفیت سامانه شرق، جنوبشرق و جنوبغربی تهران میافزاید و با ساخت، تجهیز و وارد مدار شدن تصفیهخانه ششم تهران در سال آتی، 10 مترمکعب بر ظرفیت آب تهران افزوده خواهد شد.
معاون نظارت بر بهرهبرداری آبفای استان تهران همچنین گفت: کمبود آب شرق استان تهران را با حفر چاههای جدید، بهسازی چاههای قدیمی، افزایش برداشت آب از سد لتیان و وارد مدار کردن تصفیهخانههای اضطراری، بهصورت موقت برطرف کردیم.
وی ادامه داد: بهزودی با ساخت فاز دوم تصفیهخانه آب شهر پردیس و تکمیل خط انتقال آب از نیروگاه کلان به این تصفیهخانه، مشکل کمبود آب آن محدوده بهطور کامل برطرف خواهد شد.
کرمینژاد در مورد پایداری آب شهرهای جنوبغرب استان تهران از جمله پرند، نسیمشهر و اسلامشهر گفت: برای حل این مشکل علاوه بر افزایش تولید 600لیتری ناشی از بهسازی چاهها و حفر چاههای جدید در آن محدوده و اجاره چاههای جدید، حدود 1000 لیتر بر ثانیه آب از تهران به اسلامشهر، پرند و نسیمشهر انتقال دادیم.
وی تأکید کرد: شاخص ما برای تشخیص و اعلام بحران در یک محدوده، سامانه 122 است و توجه داشته باشیم برای شهری با 100هزار اشتراک 20 تا 30 تماس از مشترک در روز نشاندهنده بحران و مشکل در آن منطقه نیست.