کد خبر: ۱۵۹۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۰ - ۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - 26 May 2019

 بانکداری ایرانی  ـ املاک عمومی کرج یکی از موضوعات بحث‌برانگیزی بود که از همان روزهای نخست آغاز به کار شورای شهر پنجم مطرح و زیر ذره‌بین قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایسنا، آن روزها این موضوع در برخی جلسات شورای شهر با کلیدواژه‌هایی همچون «دست‌های مرئی و نامرئی»، «تهاترهای عجیب و غریب» و «اراده‌هایی برای عدم شناسایی املاک»، پیوند خورد تا رشته‌ای دیگر در رشته‌های کلاف سردرگم مدیریت شهری در دوران علی ترکاشوند شهردار اسبق کرج تنیده شود.

«زمین‌هایی که کسی از وجود آنها خبر ندارد»، «تهاترهایی که با قیمت ناچیز انجام شده» و «بده بستان‌هایی که کسی نمی‌داند چطور صورت گرفته»، همه در قالب این موضوع گنجانده شده بود و بحث‌هایی را به خود مشغول داشت.

منصور وحیدی، نایب رئیس وقت شورای شهر کرج در میان نطق پیش از دستور یکی از جلسات ماه‌های نخست شورای شهر پنجم به این موضوع اشاره‌ای کوتاه کرد.

وحیدی در این باره گفت: در حوزه املاک عمومی دست‌های مرئی و نامرئی در کار بوده تا این املاک خوب شناسایی نشود؛ ارزش املاک عمومی کرج بالغ بر هزاران میلیارد است ولی برخی از این املاک در اختیار عده‌ای قرار گرفته که ابهام دارد.

وی آن زمان عنوان کرد که ما مخالفتی با تهاتر نداریم ولی با دلالی و کارچاق کنی که منافع مردم را به خطر می‌اندازد مخالفیم.

در همان جلسه، اصغر نصیری، شهردار وقت کرج که چند ماه بعد به دلیل فشارها و موانع مجبور به استعفا شد، هم ابهام و عدم شناسایی املاک عمومی کرج را یکی از دلایل تهاترهای نادرست عنوان کرد و از فعالیت کمیسیون تعیین وضعیت املاک عمومی کرج برای روشن شدن این موضوع خبر داد.

وی در آن جلسه در خصوص کمیسیون تعیین وضعیت املاک عمومی کرج گفت: مشغول جمع‌آوری آمار و اطلاعات املاک عمومی کرج هستیم اما هنوز نتوانسته‌ایم این آمار را جمع کنیم. باید از املاک شهرداری با خبر باشیم و بدانیم که چه چیزهایی داریم.

نصیری خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته تهاترهایی صورت گرفته است که کسی از آن خبر ندارد. هماهنگی در این حوزه بسیار ضعیف است. اگر قرار است ملکی تهاتر شود باید در یک جا تصمیم گرفته شود و همه از آن با خبر شوند و ثبت شود.

حال حدود یک سال و نیم از آغاز این بحث گذشته و یکی از اعضای شورای شهر کرج می‌گوید اگرچه بحث شناسایی املاک به پایان نرسیده اما کار به خوبی پیش رفته است.

محمدحسین خلیلی اردکانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا می‌گوید: تاکنون برای بررسی این موضوع حدود هشت جلسه با همه کسانی که دست اندرکار شناسایی املاک شهرداری کرج هستند اعم از بخش املاک شهرداری مرکز، بخش املاک شهرداری‌های مناطق و سازمان فناوری اطلاعات شهرداری برگزار شده و مشاور حقوقی شورا هم در تمامی این جلسات حضور داشته است.

خلیلی اردکانی در خصوص اینکه در وضعیت املاک شهرداری کرج ابهام وجود داشته و همین منجر به فسادهایی در گذشته شده است می‌افزاید: در هر حال بخشی از اطلاعات مربوط به املاک کرج در یک درگاه اینترنتی دیگر ثبت شده، بخشی از اطلاعات وارد نشده است و بخشی هم نامشخص بوده است.

وی ادامه می‌دهد: در طول این مدت برای مشخص شدن وضعیت املاک شهرداری کرج یک دستورالعمل تهیه شده است، نامه‌ای هم از سوی بازرسی در این مورد وجود داشت که تأکید شده در این روند همه مفاد آن پیگیری شود و مورد توجه قرار گیرد تا ایرادات بازرسی هم رفع شود.

این عضو شورای شهر کرج در پاسخ به اینکه سرنوشت املاکی که در دوره‌های گذشته به صورت مبهم واگذار شده چه خواهد شد هم اعلام می‌کند: برای شفاف‌سازی در این مورد باید اطلاعات مورد نیاز به طور کامل جمع‌آوری، جمع‌بندی و روشن شود.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: