کد خبر: ۱۴۶۴۶۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - 11 November 2018
‌معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق گفت:از دو سال قبل تاکنون 40 نیروگاه خورشیدی در کشور وارد مدار تولید برق شده است.
بانکداری ایرانی - معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق گفت:از دو سال قبل تاکنون 40 نیروگاه خورشیدی در کشور وارد مدار تولید برق شده است.

‌به گزارش‌ ایسنا‌م، سید محمد صادق زاده عصر ‌روز شنبه در آئین افتتاح نیروگاه خورشیدی 10 مگاواتی در قم عنوان کرد: تولید انرژی های نو با صرفه تر از انرژی های فسیلی است و از سرمایه گذاران در بخش تولید انرژی‌های پاک حمایت می شود.

معاون وزیر نیرو افزود: شهر قم با توجه به ظرفیت ها و اقلیمی که دارد؛ می تواند در تولید انرژی خورشیدی نمونه شود.

وی اظهار کرد: حرکت خوبی در مورد انرژی تجدید پذیر شکل گرفته است. در ایران انرژی خورشید تابان و زمین مناسب وجود دارد که بهترین ظرفیت در تولید برق خورشیدی به شمار می رود.

صادق زاده تصریح کرد: از دو سال قبل که تولید انرژی خورشیدی در کشور آغاز شد تاکنون 40 نیروگاه خورشیدی در کشور وارد مدار تولید برق شده است.

وی خاطرنشان کرد: در کشورهای پیشرفته تحولات خوبی در تولید برق از انرژی های پاک به وجود آمده است و ما نیز باید در این مسیر حرکت کنیم.

رئیس سازمان ساتبا افزود: اوج مصرف برق در تابستان است و 80 درصد از تولیدات نیز در تابستان صورت می‌گیرد.

وی بیان کرد: کم آبی یکی از دغدغه های جدی در کشور بوده و روی آوردن به صنعت کم مصرف در آب گامی مهم در تحولات صنعتی و اقتصادی است.

صادق زاده عنوان کرد: راه اندازی نیروگاههای بدون نیاز به آب اهمیت زیادی دارد ما نیز در جهت حمایت از سرمایه گذاران تمهیداتی را در نظر گرفته ایم.

وی تصریح کرد: قیمت‌های تضمینی در خرید برق ویژه سرمایه گذاران جذاب است و سیاست حمایت از سرمایه‌گذاری و فناوری در دستور کار است، چرا که تولید انرژی خورشیدی صرفه جویی در مصرف سوخت و آب را به همراه دارد.

معاون وزیر نیرو بیان کرد: در این نگاه حمایتی زمین در اختیار متقاضیان قرار می گیرد و با این روند به زودی نیروگاههای دیگری در سطح کشور راه اندازی می شود.

وی گفت: در حال حاضر 250 مگاوات نیروگاه‌های خورشیدی در حال تولید برق است که جایگاه مهمی دارد با توجه به تابش خوب در ایران اشتغال زایی خوبی را نیز به دنبال خواهد داشت.

صادق زاده خاطرنشان کرد: به تازگی مجوز برای احداث نیروگاههای بادی در قم صادر شده است، همچنین مناطق با پتانسیل خوبی در انرژی بادی وجود دارد.

وی گفت: در این استان تولید برق بر روی سطح رودخانه ها و چاه‌ها و مسیر ورودی آب در قم در دست بررسی است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: