ارسلان شکری اظهار کرد: 35 نقطه پرتصادف به عنوان نقاط اولویت دار مورد مطالعه گرفت و 10 نقطه برای اصلاح تصویب شده و 25 نقطه نیز جهت بررسی و اقدام در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به وضعیت ناوگان کالا و مسافر بری در آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: ناوگان باری استان یک سال جوانتر و در ناوگان مینی بوس عمرشان بالا است و در بحث اتوبوس هم تراز با ناوگان سطح کشور در حال فعالیت هستند که با اجرای طرح نوسازی شاهد جوان تر شدن ناوگان کالا و مسافر استان باشیم.
شکری ادامه داد: سالانه هفت میلیون مسافر در جاده های این استان تردد کرده و همچنین سه میلیون مسافر نیز از مرزهای آذربایجان غربی تردد می کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجان غربی بیان کرد: عملیات اجرایی احداث زیرساختها و ساماندهی ورودیها در 5 پایانه مرزی با اعتباری حدود 50 میلیارد تومان انجام شده و فاز دوم و مرحله اول پایانه مرز رازی نیز انجام میشود که مجموعاً 70 میلیارد تومان اعتبار این پروژهها است.
وی افزود: سالانه 11 هزار و 500 میلیون تن انواع کالا توسط 169 شرکت حمل و نقل کالا، 118 شرکت مسافری، 34 شرکت بینالمللی با 25 هزار ناوگان و 16 هزار و 500 نفر راننده حرفهای جابهجا میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: در صورت تامین اعتبارات ملی و استانی جهت رفع کامل 23 نقطه پرحادثه دیگر که مستعد تصادف و حادثه هستند نیز به صورت میان مدت و از طریق آشکارسازی و نصب علائم ایمنی آن ها اقدام خواهد شد.
وی با بیان اینکه 23 درصد از پایانه های مرزی کشور در استان واقع شده است عنوان کرد: در حال حاضر 24 هزار راننده در بخش حمل و نقل بار در استان فعالیت می کنند که این رقم، سهم قابل توجه این حوزه را در اشتغال استانی نشان می دهد.
شکری ادامه داد: از ابتدای سال جاری تاکنون 61 نفر بر اثر سوانح رانندگی در محورهای برون شهری استان جان خود را از دست داده اند که در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل از 10 درصد کاهش حکایت دارد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان غربی ادامه داد: در این مدت از نظر تعداد تصادفات جرحی و فوتی به ترتیب شاهد 9 و 15 درصد کاهش هستیم که امیدوارم این روند کاهش استمرار داشته باشد.
وی با اشاره به عوامل کاهش سوانح رانندگی جادهای و تلفات ناشی از آن گفت: اجرای عملیات آشکارسازی و ایمن سازی جاده ها، نصب دوربینهای سرعت سنج و همچنین ارائه آموزشهای لازم جهت نهادینه سازی فرهنگ صحیح رانندگی و حضور و کنترل مستمر پلیس راه استان از جمله این عوامل را شامل میشود.
شکری با اشاره به اینکه آذربایجان غربی 12 هزار کیلومتر جاده دارد که از این میزان هشت هزار و 500 کیلومتر را راه های روستایی تشکیل می دهند اضافه کرد: متاسفانه نیمی از راه های روستایی استان آسفالت نیستند.