نشست تخصصي مديران عامل شركت هاي گروه مالی دي با حضور محمدرضا قرباني، مديرعامل بانك دي برگزار شد.
به گزارش اداره روابط عمومي و تبليغات بانك دي، محمدرضا قرباني، مدير عامل بانك دي در اين نشست تخصصي كه با حضور احمدعبداللهيان ، سرپرست اداره كل سرمايه گذاري و امور شركتها، احمد حشمي پور ، مدير کل حوزه رياست ، جمشيد بهمن، مدیرکل حراست و مديران عامل شركت هاي گروه مالی دي برگزار شد بر ضرورت توسعه همکاری بين شرکتها و بانک دي تاکید کرد.
قرباني در نشست هم انديشي مديران عامل شركت هاي گروه بانك دي، ضمن قدرداني از زحمات رضا سهم ديني ، رئيس هيئت مديره بانك دي در نظارت و هدايت شركتهاي گروه بانك دي عنوان كرد: جلسات هم اندیشی بين مديران عامل شركتها يك ضرورت است و باید تداوم داشته باشد تا آنها بتوانند با اشتراک گذاری دانش اقتصادی خود به همافزايي و سودآوری گروه مالی دی کمک کنند.
مدير عامل بانك دي با بيان اين كه اقتصاد كشور ، اقتصاد بانك محور است افزود: نظام بانكي از وضعيت اقتصادي كنوني كه ناشي از تحريم هاي ظالمانه است تاثير پذيرفته و متحمل آسیبهایی شده است اما با تعامل و همفكري مي توان اين وضعيت را بهبود بخشيد.
قرباني با تاکید بر نقش شرکتهای گروه مالی دی به عنوان بازوان قدرتمند اقتصادی بانک دی تصریح کرد: همه شركتهاي گروه بايد نسبت به همكاري و پشتيباني از يكديگر متعهد باشند و تلاش كنند در بازار رقابتي امروز ضمن حفظ حقوق صاحبان سهام که اغلب از اقشار ارزشی جامعه هستند در راستاي اعتلاي بيشتر گروه و ديگر شركتها گام بردارند.
وی در ادامه با یادآوری اهداف تاسیس شرکت های گروه مالی دی ، حرکت جهادی همراه با برنامه ریزی در چارچوب اساسنامه را برای جلوگیری از موازی کاری و توسعه هدفمند فعالیت شرکتها ضروری دانست و گفت: شرکت ها با سرلوحه قرار دادن این مهم و مدیریت دارایی ها و بدهی ها از طریق کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری می توانند در راستای تحقق سودآوری برای گروه مالی دی گام بردارند.
مدیرعامل بانک دی با اشاره به اهمیت نقدینگی در شرایط کنونی اقتصاد کشور، تعیین تکلیف مطالبات را از اولویت های کاری شرکت ها دانست و تاکید کرد: این مهم با پیگیری برای وصول مطالبات و نیز فروش دارایی های مازاد محقق می شود.
قربانی با تاکید به توسعه همکاری شرکت ها با واحدهای نظارتی ، افزایش تعامل و هم افزایی و پرهیز از نگاه جزیره ای ، توجه به اعتبار سنجی را جهت کاهش ریسک های احتمالی و نیز اصلاح ساختار و چابک سازی را از دستور کار شرکت ها عنوان کرد و گفت: استفاده از ظرفیت های ستاد بانک دی علاوه بر بررسی و حل مسائل موجب کاهش هزینه ها می شود و وجود بانک دی پشتوانه خوبی در پیشبرد اهداف شرکت ها محسوب می شود .
عبداللهيان، سرپرست اداره كل سرمايه گذاري و امور شركت ها در این نشست تخصصی ضمن ارائه گزارش عملکرد سه ماهه نخست سال 1397، رسیدگی به امور شرکتها ، بررسی فعالیت و عملکرد شرکت های گروه مالی دی را از جمله اهداف برگزاري اين نشست تخصصي عنوان كرد.
عبداللهیان با اشاره به این موضوع که هریک از مدیران عامل شرکت های گروه مالی دی از دانش،تخصص و تجربه کافی برخوردار هستند از تشکیل دو کمیته بانک و بیمه و تحلیل سهام خبر داد و گفت: طی یک سال گذشته جلسات متعدد هم اندیشی مدیران عامل شرکت ها به صورت منظم برگزار شده و نتایج موثری را در پی داشته است.
در این نشست هریک از مدیران عامل شرکتها با ارائه گزارشي از عملکرد و فعاليتهاي شركت متبوع خود به تشریح برنامههاي آتي پرداختند.
گفتني است شركت تجارت گستر فرداد، توسعه دنيا شهر كهن، ليزينگ دي، كارگزاري بانك دي، خدمات مالي دي ايرانيان، آتيه سازان، سرمايه گذاري بوعلي، اميد بنيان دي، بيمه دي، توليد نيروي برق دماوند، خدمات ارزي و صرافي دي، توسعه ديدار ايرانيان، عمران و مسكن آباد دي،روياي روز كيش و تجارت الكترونيك دي شركت هاي گروه مالی دي هستند.