کد خبر: ۱۳۸۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۱ - ۲۸ تير ۱۳۹۷ - 19 July 2018
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وظیفه دولت پول پاشی نیست بلکه حمایت و بسترسازی برای توسعه جامعه است.
بانکداری ایرانی ـ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: وظیفه دولت پول پاشی نیست بلکه حمایت و بسترسازی برای توسعه جامعه است.

به گزارش ایرنا، علی ربیعی چهارشنبه شب در دیدار با نخبگان و کارآفرینان کلیبر افزود: هم اکنون در اجرای برنامه های حمایتی گرفتار سیکل معیوب شده ایم و باید در این زمینه و پرداخت تسهیلات با برنامه ریزی دقیق و مشخص اقدام کنیم.
وی با تاکید بر لزوم تغییر روش دامداری ها و گاوداری ها از سنتی به نیمه صنعتی و صنعتی اظهار داشت: حمایت از دامداری ها و گاوداری های سنتی کارآیی نداشته و نه تنها به افزایش تولید کمک نمی کند، بلکه موجب افزایش قیمت تولید نیز می شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مزیت های تاریخی، فرهنگی، گردشگری و دامداری کلیبر یادآوری کرد: برای توسعه منطقه باید از این مزیت ها استفاده و دامداری های سنتی را به نیمه صنعتی و صنعتی تبدیل کرد.
ربیعی، از استاندار آذربایجان شرقی خواست مزیت های کشاورزی و گردشگری منطقه را شناسایی و نسبت به تقویت آن ها اقدام کند.
وی با اشاره به اینکه دغدغه مردم برای ما مهم است، گفت: در این راستا صندوق کارآفرینی امید در هوراند در حال تاسیس است.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند نیز در این جلسه با اشاره به قانون بیمه کشاورزی و عشایری گفت: در این قانون محدودیت های فراوان و شرایطی وجود دارد که کشاورزان و عشایر منطقه نمی توانند از آن استفاده کنند.
الله قلی قلی زاده افزود: برای بهره مندی کشاورزان و عشایر منطقه از مزایای این قانون باید بندهای آن اصلاح شود و سقف و کف سن بیمه شدگان کشاورزی و عشایری تغییر یابد.
وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی نمی تواند به دلیل بار مالی در این خصوص طرح دهد از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست در این زمینه پیش قدم شده و دولت به مجلس لایحه دهد.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند با بیان اینکه 70 درصد عشایر استان در این منطقه ساکن هستند، یادآوری کرد: این منطقه دارای مزیت های فراوانی در زمینه های مختلف از جمله دامداری و گردشگری برخوردار است ولی به علت عدم استفاده و تقویت این مزیت ها مردم منطقه به شهرهای مختلف از جمله تهران، کرج و تبریز مهاجرت می کنند.
قلی زاده با انتقاد از بانک ها افزود: بانک ها تسهیلات را به مردم و کشاورزان پرداخت نمی کنند بلکه خود بانک ها از این تسهیلات استفاده می کنند که باید با این رویه برخورد شود.
وی از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خواست با توجه به امکانات و بسترهای موجود برای پیشرفت منطقه، در بازه زمانی مشخص تیمی کاری برای بررسی زمینه های سرمایه گذاری به منطقه اعزام کند.
نماینده مردم کلیبر، خداآفرین و هوراند در مجلس شورای اسلامی همچنین خواستار ایجاد صندوق کارآفرینی امید در کلیبر شد و گفت: بیشتر کشاورزان و دامداران منطقه نتوانسته اند از تسهیلات تخصیصی سال گذشته این صندوق استفاده کنند بنابراین ضروری است مبالغ برگشتی دوباره برای استفاده آنان از این تسهیلات به این صندوق تخصیص یابد.
قلی زاده ادامه داد: با توجه به ارایه نشدن آموزش های لازم به دامداران سنتی این منطقه برای استفاده از تسهیلات برای تبدیل به واحدهای خود به صنعتی و نیمه صنعتی آنان نمی توانند در این راستا گام بردارند.
حجت الاسلام سیدحسن موسوی امام جمعه کلیبر نیز در این جلسه با بیان اینکه بیکاری جوانان این منطقه را تهدید می کند، خواستار حمایت دولت از طرح های منطقه و اجرای برنامه های اشتغالزایی شد.
شهرستان کلیبر یکی از زیباترین شهرستان های ایران است که در 180 کیلومتری شمال غرب تبریز و نزدیک مرز جمهوری های آذربایجان و ارمنستان قرار دارد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: