کد خبر: ۱۳۶۴۳۷
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۸ - ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - 19 June 2018
مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان این که از برگزاری TGC سه هدف عمده را دنبال می‌کنیم گفت: هدف نخست ما این است که دانش بازی‌سازان داخلی ارتقاء یابد و در این راه سخنرانان بین‌المللی باسابقه را به ایران می‌آوریم.

بانکداری ایرانی ـ مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان این که از برگزاری TGC سه هدف عمده را دنبال می‌کنیم گفت: هدف نخست ما این است که دانش بازی‌سازان داخلی ارتقاء یابد و در این راه سخنرانان بین‌المللی باسابقه را به ایران می‌آوریم.

به گزارش ایسنا، رویداد بین‌المللی ( TGC) Tehran Game Convention رویداد تجاری (B2B) صنعت بازی‌های رایانه‌ای در منطقه خاورمیانه است. حسن کریمی قدوسی در دومین نشست خبری مربوط به TGC2018 اظهار کرد: هدف دیگر ما افزایش صادرات بازی‌های ایرانی به بازارهای جهانی است که سال گذشته در این راه توفیقاتی حاصل شد و امسال هم برای دستیابی به این هدف برنامه‌های بیشتری داریم. هدف دیگر ما هم این است که ایران را به هاب منطقه در حوزه بازی‌سازی بدل کنیم تا هر کس که در منطقه می‌خواهد از آخرین تحولات صنعت بازی آگاهی یابد یا تعاملات بین‌المللی داشته باشد به این رویداد بیاید.

وی با بیان این که در شرایط فعلی، اهمیت برگزاری TGC هم از بعد داخلی و هم از بعد خارجی دوچندان است گفت: با توجه به این که هم شرایط گرفتن روادید برای رفتن به دیگر کشورها سخت‌تر شده و هزینه‌های سفر خارجی با توجه به نوسانات خارجی افزایش یافته است، برگزاری TGC هزینه بازی‌سازان برای تعاملات بین‌المللی را کاهش می‌دهد. همچنین آمریکا پس از خروج از برجام، در تلاش است ایران را منزوی کرده و جلو دسترسی ما به فناوری و محصولات خارجی را بگیرد. در چنین شرایطی آوردن ناشران خارجی و گسترش تعاملات بین‌المللی، پاتکی به این هدف آمریکاست و اگر ما این کار را نکنیم، خودمان به سمت ایزوله شدن کشور حرکت کرده‌ایم.

کریمی با بیان این که فعالان بازی‌سازی باید به سمت انجام پروژه‌های مشترک بین‌المللی بروند گفت: همین الان یک تیم 12 نفره از انستیتو ملی بازی‌سازی در استانبول بوده و با همکاری یکی از دانشگاه‌های این کشور در حال برگزاری یک گیم جم مشترک هستند. حداقل هفت شرکت بازی‌سازی ما نیز در حال ساخت بازی‌هایی صرفا با هدف عرضه در بازارهای جهانی هستند که می‌توان گفت چهار تا از این شرکت‌ها پس از TGC2017 پروژه‌های بین‌المللی‌شان را کلید زده‌اند.

هزینه‌های برگزاری TGC را کاهش داده‌ایم

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان این که امسال تلاش کردیم هزینه‌های برگزاری TGC را کاهش دهیم گفت: در این راه هزینه‌هایی مثل ساخت غرفه را با حفظ کیفیت کاهش داده‌ایم. همچنین سال گذشته میهمانان را به اصفهان بردیم که امسال این سفر با هزینه خودشان برگزار می‌شود. هزینه‌های اقامت نیز مناسب‌تر از سال گذشته شده است.

کریمی ادامه داد: یکی از اتفاقات خوب امسال این است که شرکت آلمانی Adjust که در حوزه رسانه و تبلیغات آنلاین فعالیت دارد، اسپانسر TGC شده است که در نوع خود آن هم در شرایط فعلی قابل توجه است و نشان می‌دهد که تی جی سی در دنیا دارای اعتبار است که می‌تواند اسپانسر خارجی جذب کند.

TGC امسال افتتاحیه دارد

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با بیان این که امسال TGC2018 مراسم افتتاحیه دارد گفت: دو سخنرانی کلیدی خواهیم داشت که یکی از آنها Kate Edwards مدیر سابق اتحادیه تولیدکنندگان بازی جهان (IGDA) است که از آمریکا می‌آید.

کریمی با بیان این که در برگزاری جایزه گیمیستان به موفقیت نسبی دست یافته‌ایم گفت: 33 کشور را به عنوان شرکت‌های هدف جایزه گیمیستان مدنظر قرار دادیم که 8 کشور آثار خود را به این جشنواره ارسال کردند و تلاش می‌کنیم سال آینده تعداد بازی‌سازان از کشورهای مختلف افزایش یابد. هدف ما این است که 33 کشور در حال توسعه در حوزه بازی‌سازی، گیمیستان را به عنوان جشنواره‌ اصلی انتخاب و داوری بازی‌های‌شان بشناسند.

وی افزود: نامزدهای جایزه گیمیستان امسال نیز پس از مراسم افتتاحیه یک ساعت فرصت خواهند داشت  Pitch Festival بازی‌های خود را در حضور ناشران بین‌المللی معرفی کنند.

همکاری با Game Connection فرانسه ادامه دارد

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای در پاسخ به سوالی درباره تاثیر تحریم‌ها در برگزاری TGC و همکاری با Game Connection فرانسه گفت: قطعا به دنبال آن هستیم که تا زمانی که شرایط منطقه‌ای و سیاسی اجازه دهد، TGC را برگزار کنیم.

وی افزود: از پنج ماه پیش جلسات متعددی با مدیران Game Connection درباره تاثیر تحریم‌های آمریکا در TGC داشته‌ایم. خود Game Connection نیز با ما تا سال 2020 قرارداد دارد و تا زمانی که برجام حفظ شود، این همکاری ادامه خواهد داشت.

کریمی درباره نگرانی برخی مبنی بر این که با حضور گسترده ناشران خارجی، واردات بازی نیز افزایش یابد گفت: نگاه و هدف بنیاد صرفا صادرات بازی است و این موضوع را به ناشران خارجی که میزبانی‌شان را برعهده داریم تاکید کرده‌ایم. علاوه بر این امسال ابزار جدیدی به نام پروانه انتشار بازی در اختیار داریم و اجازه انتشار بازی‌های ناشران حاضر در TGC را حداقل چند ماه تا یکسال نخواهیم داد.

وی درباره کاهش تعداد شرکت‌کنندگان در TGC نیز گفت: ما امسال همان طور که پیشتر نیز اعلام کرده بودیم، بلیت رایگان را حذف کردیم و دنبال پرکردن فضا نیستیم.

مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای درباره برگزاری نمایشگاه این حوزه هم‌زمان با TGC گفت: برای سال جاری قصد داشتیم این اتفاق بیفتد که به دلایلی نشد. اما برای برگزاری نمایشگاه در تیرماه سال آینده با مصلی تهران به توافق رسیده‌ایم.

سالومه اشتری مدیر اجرایی رویداد تی جی سی نیز در این نشست خبری گفت: تاکنون حضور 1200 شرکت کننده در TGC قطعی شده است. همچنین 67 غرفه نیز در بخش نمایشگاهی برپا می‌شود. با توجه به این که سال گذشته تعدادی غرفه به رایگان در اختیار ناشران خارجی و برندگان جشنواری بازی‌های رایانه‌ای تهران قرار داده شده بود؛ این موضوع امسال حذف شده است، در نتیجه تعداد غرفه‌ها با آمار سال گذشته برابری می‌کند.

وی افزود: 29 ناشر خارجی که در میان آنها نام‌های مطرحی چون سونی و EA وجود دارد به ایران می‌آیند تا به بررسی بازی‌های کشورمان و امکان صادرات آنها بپردازند.

براساس این گزارش دومین رویداد TGC چهارده و پانزده تیرماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برپا می‌شود. علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به tehrangamecon.com مراجعه کنند. ثبت‌نام تا هشتم تیرماه ادامه دارد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: