کد خبر: ۱۳۰۸۶۵
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - 11 April 2018
معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه همه تعهدات و ماموریت های این وزارتخانه در مناطق زلزله زده را پیگیری می کنیم، گفت: همه دستگاه ها برای ایجاد رونق در این مناطق باید تلاش کنند.
بانكداري ايراني - معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر اینکه همه تعهدات و ماموریت های این وزارتخانه در مناطق زلزله زده را پیگیری می کنیم، گفت: همه دستگاه ها برای ایجاد رونق در این مناطق باید تلاش کنند.

به گزارش ایرنا، حسن یونس سینکی روز چهارشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید کرمانشاه با دستور کار مناطق زلزله زده افزود: وضعیت در مناطق زلزله زده استان عادی نیست و با کار عادی نمی توان مشکلات را برطرف کرد.
او با تاکید بر اینکه همه دستگاههای اجرایی و خود مردم باید برای رونق تولید و کسب کار در این مناطق تلاش کنند، گفت: دولت کمک های بسیار خوبی به این مناطق کرده و بستر برای فعالیت های بیشتری را فراهم کرده است.
معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه از استاندار کرمانشاه خواست مسائل و مشکلات حوزه تولید و نیازها و راهکارها را به این وزارتخانه ارجاع دهند تا نسبت به تامین نیازها و رفع مشکلات اقدام کنیم.
سینکی، از مدیران بانک ها نیز خواست برای رونق بخشی به واحدهای تولیدی و رونق کسب و کار نسبت به پرداخت هرچه سریعتر تسهیلات اقدام نمایند.
وی در مورد اعلام تعهدات وزارت صنعت مبنی بر تامین 10 هزار کیسه سیمان، چهار هزار تن آهن آلات و 50 هزار متر مربع سرامیک به مناطق زلزله زده نیز گفت: این تعهدات را در وزارتخانه به صورت جدی پیگیری می کنم.
وی رفع مشکلات مناطق زلزله زده را نیازمند عزم جدی همه مسئولان دانست و گفت: باید از زمان بهترین استفاده را برای بازسازی و رفع مشکلات مردم کنیم.
وی یادآوری کرد اگر مشکلات مردم مناطق زلزله زده استان کرمانشاه برطرف نشود، به رفتارهای اجتماعی دیگری منجر می شود.
او به انعقاد تفاهم نامه میان وزیر صنعت و استاندار کرمانشاه نیز اشاره کرد و گفت: این تفاهم نامه را به صورت جدی پیگیری می کنم.
وی به اعلام نیاز استاندار کرمانشاه به 24 هزار دستگاه کولر آبی برای مناطق زلزله زده اشاره کرد و افزود: تلاش می کنیم این کولرها را تامین و در اختیار مردم قرار دهیم.
وی به حضور خود در روز پنجشنبه در مناطق زلزله استان کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در این بازدیدها از نزدیک مسائل و مشکلات واحدهای صنعتی و اصناف را مورد بررسی قرار می دهیم.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
برچسب ها: تولید ، زلزله ، کرمانشاه
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: