کد خبر: ۱۲۹۰۹۸
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۹ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۶ - 16 March 2018
به گفته رییس اتحادیه سمساران و امانت‌فروشان امروز سرقت‌ها تخصصی شده و معمولا سارقان به سراغ وسایل منزل نمی‌روند.

 بانكداري ايراني ـ به گفته رییس اتحادیه سمساران و امانت‌فروشان امروز سرقت‌ها تخصصی شده و معمولا سارقان به سراغ وسایل منزل نمی‌روند.

داوود عبداللهی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که چگونه واحدهای این صنف وسائل سرقتی منازل را به هنگام خرید تشخیص می‌دهند گفت: شاید در سال‌های قبل گاه این اتفاق می‌افتاد که کالای سرقتی به واحدهای صنف ما بیاید اما اکنون با تغییرات صورت گرفته معمولا سارقان منازل به دنبال طلا، جواهر و پول هستند و به ندرت پیش می‌آید که حتی یک قالیچه ساده را به همراه خود از محل خارج کنند.

وی با تاکید بر این‌که سارقان ترجیح می‌دهند کالاهای کوچک‌تری که قابلیت حمل بیشتر داشته و می‌توان آنها را به گونه‌ای مخفی کرد را حمل کنند، گفت: در بسیاری از موارد آپارتمان‌ها مجهز به دوربین مداربسته هستند و اینگونه نیست که به راحتی افراد بتوانند به سرقت وسائل منزل بپردازند.

رییس اتحادیه سمساران و امانت‌فروشان ادامه داد: زمانی در گذشته ممکن بود به هنگام سرقت از منزل هرچه در توان است را ببرند اما اکنون دیگر این ریسک را متقبل نمی‌شوند. از سوی دیگر از نظر ارزش اقتصادی هم شاید برای یک سارق مقرون به صرفه نباشد که یک فرش ماشینی را دزدیده یا تلویزیون را به سختی از منزل خارج کند. برهمین اساس شاید کمتر پیش آید که جنس سرقتی به واحدهای صنف ما راه پیدا کند.

عبداللهی فرد گفت: البته نمی‌خواهم بگویم که صنف ما مدینه فاضله شده اما به هرحال راه‌یابی وسائل سرقتی به واحدهای ما بسیار کمرنگ شده و در بسیاری موارد می‌توان گفت که سرقت لوازم منزل سخت شده می‌شوند.

وی همچنین اظهار کرد: طبیعی است که واحدهای ما راهی برای شناسایی لوازم سرقتی ندارند. از سوی دیگر توسعه اکید ما به مردم آن است که هنگامی که قصد فروش وسائل منازل خود را دارند حتما با واحدهای مجاز صنفی تماس بگیرند، زیرا در بسیاری موارد افرادی که در قالب خریدار راهی خانه‌ها می‌شوند مشخصات خانه را شناسایی کرده و قابل اعتماد نیستند.

رییس اتحادیه سمساران و امانت‌فروشان در پایان گفت: ما حتی برای درج آگهی در روزنامه‌ها نیز راهکارهای قانونی متعددی را پیگیری کرده‌ایم و اکنون می‌توان گفت که ۸۰ درصد آگهی‌هایی که در روزنامه به چاپ می‌رسند با ارائه‌ی مجوزهای اتحادیه چاپ شده‌اند، اما تراکت‌های خیابانی به هیچ وجه قابل اعتماد نیستند و بهتر آن است که مردم به طور اکید از اطمینان به این نوع آگهی‌ها و خدمات خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، پیش از این نیز مسئولان انتظامی کشور ازاین موضوع خبر داده و سردار محمدرضا مقیمی -رئیس پلیس آگاهی ناجا-با اشاره به افزایش سرقت منازل به دنبال افزایش نگهداری پول و طلا در منازل مسکونی، بر تغییر شیوه و شگرد سرقت از منازل تاکید کرده و گفته بود: متاسفانه منازل ما تبدیل به بانک و صندوق امانات شده و عمده سرمایه‌ها در منزل و در قالب سکه، ارز و طلا نگهداری می‌شود و این باعث می‌شود تا سرقت از منازل به عنوان هدفی برای سارقان مطرح باشد بر همین اساس سارقان دیگر تمایلی نسبت به سرقت اشیا پرحجم ندارند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: