بانكداري ايراني - رییس مرکز مکانیزاسیون وزارت جهاد کشاورزی گفت: در حوزه عملیات سمپاشی در کشور، سیاست وزارت جهاد کشاورزی کاهش مصرف محلول سم در هکتار از میانگین 400 لیتر به 0.1 لیتر در هکتار است.
به گزارش ایرنا، «کامبیز عباسی» روز شنبه در حاشیه افتتاح دومین نمایشگاه بین المللی تهران که قرار است از پنجم تا هشتم اسفند ماه جاری فعالیت داشته باشد، افزود: آنچه در گذشته صورت می گرفت مصرف 400 لیتر محلول سم در هکتار بود که با استفاده از سمپاش توربین های زراعی این میزان را به 200 لیتر در هر هکتار رسانده ایم که تلاش داریم باز هم آن را کاهش دهیم.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از سیاست های ما این است که با مناسب شدن سرعت عملیات سمپاشی و افزایش روش عرض بوم ها، شاهد لهیدگی محصولات تولیدی نباشیم.
عباس ادامه داد: این بدان معنی است که بوم هایی که در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرند بین مضارب 6 هشت تا 12 هستند و سعی داریم آن را به بیش از 30 متر برسانیم تا با یک بار تردد ماشین بتوانیم سطح و حجم وسیعی را سمپاشی کنیم.
وی اضافه کرد: یکی از این سمپاشی ها، سمپاش پنج هزار لیتری است که توسط تولیدکننده داخلی در حال تولید است.