کد خبر: ۱۰۹۱۳۱
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۶ - 02 August 2017
یک کارشناس بازار کار می‌گوید سامانه جامع اطلاعات بازار کار فرصت خوبی برای بنگاه‌های اقتصادی است تا از این بانک اطلاعاتی برای برقراری ارتباط با کارجویان و اطلاع از تخصص نیروی مورد نیاز خود استفاده کنند.

یک کارشناس بازار کار می‌گوید سامانه جامع اطلاعات بازار کار فرصت خوبی برای بنگاه‌های اقتصادی است تا از این بانک اطلاعاتی برای برقراری ارتباط با کارجویان و اطلاع از تخصص نیروی مورد نیاز خود استفاده کنند.

علی‌اکبر لبافی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ایجاد سامانه اطلاعات بازار کار اظهار کرد: در سالهای گذشته ایجاد چنین سامانه‌ای دنبال شد و نشست‌هایی هم با سازمان ثبت احوال و دستگاه‌هایی مانند مرکز آمار ایران و بانک مرکزی که به نوعی در تولید اطلاعات نقش داشتند، برگزار کردند و استقبال خوبی از این طرح صورت گرفت. راه‌اندازی این سامانه مزیت‌های بسیاری دارد که از جمله آنها جمع‌ آوری آمار و اطلاعات مربوط به کارگاه‌ها و بنگاه‌های اقتصادی است.

وی افزود: قبلا بخشی از اطلاعات مربوط به جامعه نهادهای حمایتی، حدود ۷۰۰ کاریابی‌ و کسانی که در کاریابی‌ها ثبت‌نام کرده بودند را در اختیار داشتیم ولی برای اینکه این سامانه تکمیل شود، لازم است که اطلاعات آن به مرور زمان کامل شود و این طور نیست که اطلاعات ریز بنگاه‌ها یا جویندگان کار را وارد کنیم، چون تغییرات بازار کار بسیار است.

به گفته این کارشناس بازار کار، مهمترین مزیت سامانه جامع اطلاعات بازار کار این است که افراد بیکار و جویای کار، تعداد شاغلان بنگاه‌ها، بنگاه محل کار فرد و تخصص‌ها و مهارت‌های مورد نیاز بنگاه‌ها را نشان می‌دهد و یک رصد نیروی انسانی و تبادل اطلاعات و ارتباطات مستقیم میان بنگاه و جوینده کار به وجود می‌آورد و درنهایت بررسی نیازهای شغلی و مهارتی از طریق این شبکه اطلاع رسانی اتفاق می‌افتد.

به اعتقاد لبافی فرایند این سامانه به گونه‌ای است که همه افراد از بدو تولد تا انتهای زندگی لازم است در آن وارد شوند و دانش آموزان و دانشجویان نیز از سنین مدرسه و قبل از گرفتن مدرک تحصیلی اطلاعات مربوط به دانش مهارتی و تخصص خود را ثبت کنند، چون بحث مهارت آموزی و ترسیم یک نقشه راه مطرح است و افراد از همان پایه کار بر اساس فرصتهای شغلی که در کشور وجود دارد یا ممکن است در آینده ایجاد شود، ‌ باید گرایش تحصیلی خود در مقطع دبیرستان را انتخاب کنند و بر مبنای آن پیش بروند.

این کارشناس بازار کار در پایان تصریح کرد: راه‌اندازی سامانه جامع اطلاعات بازار کار موجب ثبت اطلاعات همه شاغلان، ‌ بیکاران، ‌ کارجویان، ‌ دانشجویان وحتی دانش‌آموزان می‌شود و فرصت خوبی برای بنگاه‌های اقتصادی است تا از این بانک اطلاعاتی برای برقراری ارتباط با کارجویان و اطلاع از سوابق و تخصص افراد مورد نیاز خود استفاده کنند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: