مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی با اشاره به طی پنجاه سال گذشته حدود 250 طرح صنعتی توسط این سازمان اجرا شده است، گفت: تا امروز نه تنها یک ریال از منابع دولتی استفاده نکردیم بلکه طلب هم داریم.
به گزارش میزان، منصور معظمی در مراسم گرامیداشت پنجاهمین سالگرد فعالیت سازمان گسترش با طرح این سوال که آیا تزریق ۲ هزار میلیارد دلار منابع مالی به اقتصاد کشور طی ۵۰ سال گذشته به معنی توانمندتر شدن بخش خصوصی است، از وجود برخی محدودیت ها در نظارت مجلس انتقاد کرد.
وی در ادامه افزود: طی پنجاه سال گذشته حدود 250 طرح صنعتی توسط این سازمان اجرا شده و حالا در مرحله دوم عمر ایدرو نیازمند بازتعریف در وظایف سازمان هستیم.
معاون وزیر صنعت با اشاره به واگذاری برخی شرکتهای دولتی به بخش شبهدولتی، خصولتیها و یا نهادهای دیگر تصریح کرد: سازمانهای توسعهای وارث بدهی شرکتهایشان هستند و مطالبات و تعهداتی به آنها منتقل شده است.
معظمی با تأکید بر لزوم تعریف مأموریتهای جدید برای سازمانهای توسعهای گفت: ما دنبال استفاده از منابع دولتی در ایدرو نیستیم بلکه میخواهیم که ضوابط دست و پاگیری که حوزه مسولیت سازمانها را محدودتر میکند، برطرف شوند.
وی با بیان اینکه هم اکنون 18 طرح با بودجه 6 هزار و 100 میلیارد تومان و اشتغالزایی مستقیم 3711 نفری در ایدرو در حال اجرا است، افزود: تا امروز نه تنها یک ریال از منابع دولتی استفاده نکردیم بلکه طلب هم داریم.
به گفته مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران بعد از برجام، ۲۸ موافقت نامه در سازمان گسترش به امضا رسیده که ۷ مورد به قرارداد تبدیل شده است.
معظمی در پایان با بیان اینکه آنچه امروز اتفاق می افتد نظارت نیست بلکه محدودیتهای زیادی وجود دارد، افزود: هنوز قلم را روی کاغذ نگذاشتهایم سوال می پرسند؛ نمی شود که کار کنیم و فحش هم بخوریم!