رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام کشور گفت: در حال حاضر بهدلیل عدمنظارت و برخورد جدی با متخلفان گوشتهای وارداتی حتی در فروشگاههای زنجیرهای بهقیمتهای گزاف در اختیار مصرفکنندگان قرار میگیرد که خلاف توافقهای صورتگرفته است.
به گزارش تسنیم، منصور پوریان ضمن اشاره به این جمله که ورود به فاز گرانی تلفات زیادی بهلحاظ اقتصادی به صنعت دام و گوشت کشور وارد کرد، افزود: خوشبختانه در چند ماهه اخیر تمهیدات خوبی در حوزه توزیع و تأمین گوشت در کشور انجام شده است.
وی در ادامه واردات روزانه بین 100 تا 120 تن گوشت مورد نیاز بازار داخلی از طریق کشورهای اوراسیا را از جمله این تمهیدات عنوان کرد و اظهار داشت: طبق توافقهای صورتگرفته مقرر شد تمامی گوشتهای وارداتی بهقیمت هرکیلو 29 هزار تومان تحویل شرکت پشتیبانی دام کشور شود و سپس از طریق این شرکت در اختیار توزیع کنندگان و شرکتهای بستهبندی قرار گیرد.
رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام کشور ضمن اشاره به این جمله که با عرضه هرکیلو گوشت وارداتی بهقیمت 31 هزار و 500 تومان تب گرانی بازار گوشت تا حدی فروکش کرد، گفت: متأسفانه بهدلیل عدم نظارت و برخورد جدی با متخلفان گوشتهای وارداتی حتی در فروشگاههای زنجیرهای بهقیمتهای گزاف در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد که خلاف قیمت توافقی است.
وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا گوشتهای وارداتی در بازار داخلی تأثیرگذار بوده است، افزود: لاشه بره وارداتی کیلویی 29 هزار تومانی تأثیر خوبی در بازار گوشت کشور گذاشت بهنحوی که هماکنون لاشه بره داخلی به قیمت هرکیلو 33 تا 34 هزار تومان رسیده است.
پوریان به رادیو اقتصاد تأکید کرد: بهجهت جلوگیری از گرانی گوشت در بازار داخلی و متعادل کردن قیمتها نظارت بهتنهایی کافی نیست بلکه باید همراه با برخورد جدی باشد.