کد خبر: ۵۴۰۵۲
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۱۸ آبان ۱۳۹۴ - 09 November 2015
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: چای را باید یک ساعت قبل از مصرف غذا نوشید.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: چای را باید یک ساعت قبل از مصرف غذا نوشید.

حسن مکرمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه مازندران گفت: یک گیاهی است که با فرآوری و تخمیر به صورت شکل ظاهری درمی‌آید.

وی افزود: در خرید چای باید از محل فرآوری، بسته‌بندی و نگهداری بهداشتی آن اطمینان داشته باشیم و بسته چای باید دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت باشد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد: در مصرف چای باید بدانیم که افزودنی‌های آن مجاز بوده و از آنجا که برخی چای‌ها از مبادی غیرقانونی وارد کشور می‌شوند ممکن است دارای عوارض زودهنگام و یا دیرهنگام بالینی باشند.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین موضوع در مصرف چای اطمینان از سلامت چای، زمان مصرف و استفاده محدود و کمرنگ است، افزود: از آنجا که چای و همه دم نوش‌ها با فلزات دو ظرفیتی غیرهم ترکیب می‌شوند و اجازه جذب آهن یا کلسیم را نمی‌دهند لازم است یک ساعت قبل و دو ساعت بعد از مصرف غذا از خوردن چای پرهیز شود.

مکرمی اظهار کرد: شهروندان در خرید چای دقت کنند که برچسب کنترل اصالت سلامت کالا بر آن نصب شده باشد.

مکرمی اظهار کرد: چای به خاطر داشتن ترکیبی به نام پانون رفع خستگی می‌کند اما نباید از چای پررنگ استفاده کنیم چرا که مصرف چای پررنگ ادرار آور است و موجب از دست رفتن آب بدن می‌شود.
برچسب ها: چای ، مصرف غذا
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: