کد خبر: ۱۰۶۴۰۸
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۶ - ۰۷ تير ۱۳۹۶ - 28 June 2017
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: با تدابیر انجام شده و تلاش‌های شکل گرفته، استان اصفهان در تولید محصولات پروتئینی در جایگاه خوبی در کشور قرار دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: با تدابیر انجام شده و تلاش‌های شکل گرفته، استان اصفهان در تولید محصولات پروتئینی در جایگاه خوبی در کشور قرار دارد.

به گزارش ایلنا از اصفهان، امیر حسین افیونی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان در خصوص جایگاه این بخش در استان اظهار کرد: با تدابیر انجام شده و تلاش‌های شکل گرفته، استان اصفهان در تولید محصولات پروتئینی در جایگاه خوبی در کشور قرار دارد.

وی ادامه داد: با همدلی و برنامه‌ریزی مناسب توانستیم از مشکلاتی همچون تب برفکی و آنفولانزای مرغی با موفقیت عبور کنیم و این بیماری‌ها را به طور کامل مهار کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان افزود: تا چند سال قبل یکی از واردکنندگان شیر خشک بودیم در حالی که با موفقیت‌های چشم‌گیر حاصل شده، امروز به یکی از صادرکنندگان این محصول تبدیل شده‌ایم و همین موضوع به بهبود بازار شیر نیز کمک زیادی داشته است.

وی با اعلام اینکه میزان صادرات محصولات لبنی استان در سال 95 با رشد بیش از 80 درصدی نسبت به سال 91 و 92 روبرو بود، عنوان کرد: امروز سه کارخانه بزرگ لبنی در سطح استان اصفهان، موفق به دریافت کد IR شده‌اند و می‌توانند محصولات خود را به سراسر دنیا صادر کنند، در همین راستا شاهد صادرات محصولات لبنی استان به کشورهای اروپایی و روسیه هستیم و حتی صادرات به آمریکا نیز انجام شده است.

افیونی در ادامه با اشاره به تمرکز جهاد کشاورزی بر توسعه کیفی و افزایش بهره‌وری واحدهای تولیدی اظهار کرد: به طور قطع اجرای دقیق چنین مواردی می‌تواند زمینه‌ساز کاهش قیمت تمام شده محصولات باشد، البته از جایگاه مهم زنجیره‌های تولید نیز در این بخش نباید غفلت کرد، زنجیره‌های تولید می‌توانند بسیاری از مسائل تولید را برطرف کرده و راه را برای افزایش کیفیت محصولات هموار سازند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: