کد خبر: ۹۹۶۷۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۶ - 15 April 2017
مدیر کل دفتر بودجه وزارت جهاد از رشد ۵۴ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ملی و ردیف‌های متفرقه این بخش در قانون بودجه سال ۹۶ خبر داد.

مدیر کل دفتر بودجه وزارت جهاد از رشد ۵۴ درصدی اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ملی و ردیف‌های متفرقه این بخش در قانون بودجه سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش وزارت جهاد کشاورزی،  حسن قاسمی افزود: اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای ملی بخش کشاورزی و منابع طبیعی اعم از پیوست شماره (۱) قانون بودجه و ردیف‌های متفرقه بودجه ۹۶ برابر با ۶۲۱۵ میلیارد تومان تصویب شده که نسبت به اعتبارات ۴۰۲۶ میلیارد تومانی بودجه سال ۹۵ افزایش ۵۴ درصدی داشته است.

وی با بیان این که بخشی از این رشد اعتباری در بودجه مصوب ۹۶ با حمایت مجلس شورای اسلامی و ناشی از رویکرد مثبت نمایندگان به بخش کشاورزی و منابع طبیعی بوده است، اظهار داشت: در بودجه ۹۶ با توجه ویژه مجلس شورای اسلامی ۹۹۰ میلیارد تومان به اعتبارات اولیه در لایحه بودجه پیشنهادی دولت از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در زمینه توسعه سیستم‌های نوین آبیاری اضافه شد.

قاسمی خاطرنشان کرد: اعتبارات توسعه روش‌های نوین آبیاری از ۲۴۲۶ میلیارد تومان به ۳۴۱۶ میلیارد تومان در قانون بودجه ۹۶ افزایش یافته است.

وی در عین حال به اصلاح و تغییر عنوان طرح سیستم آبیاری تحت فشار به طرح توسعه روش‌های آبیاری تحت فشار، کم فشار و سامانه‌های نوین آبیاری در قانون بودجه ۹۶ اشاره و تصریح کرد: با اصلاح این عنوان، طیف بیشتری از روش‌های آبیاری در اراضی کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد و سیستم آبیاری به اقصی نقاط کشور و به استان‌هایی که به لحاظ فقر منابع آبی، سیستم آبیاری کم فشار جواب می‌دهد، گسترش می‌یابد.

مدیر کل دفتر بودجه وزارت جهاد کشاورزی درباره اعتبار طرح کمک‌های فنی و اعتباری بازسازی و نوسازی قنوات در قانون بودجه امسال گفت: اعتبار این طرح با ۷۰ میلیارد تومان تصویب شد که نسبت به اعتبار ۲۰ میلیارد تومانی سال قبل ۲۵۵.۳ درصد افزایش نشان می‌دهد.

وی در مورد اعتبارات برنامه مقابله با بیابان زایی و تثبیت شن‌های روان در قانون بودجه ۹۶ نیز اذعان داشت: برای این برنامه، اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای ملی به مبلغ ۱۹۰ میلیارد تومان درج شده که نسبت به اعتبارات ۶۸.۵ میلیارد تومان سال ۹۵ از رشد ۱۷۷.۱ درصدی برخوردار است.

*تصویب ۳۳۰ میلیارد تومان برای مقابله با ریزگردها

قاسمی ادامه داد: با تصویب مجلس شورای اسلامی همچنین مبلغ ۳۳۰ میلیارد تومان برای مبارزه با ریزگردها از محل صندوق توسعه ملی (ردیف ۱۷۵-۵۳۰۰۰۰) اختصاص خواهد یافت.

وی با اشاره به بخش‌های دیگری از قانون بودجه ۹۶ گفت: در بودجه مصوب امسال برای هزینه‌های توقف بهره برداری از جنگل‌های شمال کشور نیز مبلغ ۸۰ میلیارد تومان در مجلس رقم خورد و علاوه بر این، ردیف جدید ۱۰ میلیارد تومانی به منظور ارتقای پوشش کامل و مؤثر برای حفاظت از جنگل‌ها ایجاد شد.

مدیر کل دفتر بودجه وزارت جهاد کشاورزی به اختصاص منبع جدید برای بیمه اجباری کلیه دام‌ها در قانون بودجه مصوب سال جاری اشاره و تصریح کرد: ردیف جدید متفرقه با عنوان پوشش بیمه اجباری کلیه دام‌ها در مقابل بیماری مشترک و واگیر به مبلغ ۵ میلیارد تومان در قانون بودجه ۹۶ ایجاد شده است.

وی همچنین از افزایش سهم دولت در صندوق‌های حمایت از توسعه بخش کشاورزی عشایری به مبلغ ۲.۵ میلیارد تومان در بودجه سال جاری خبر داد.

قاسمی با بیان این که مجلس شورای اسلامی ردیف جدیدی برای سه مجموعه تحقیقات کشاورزی در بودجه ۹۶ اختصاص داده است، گفت: بر این اساس، ردیف‌های جدیدی به مبلغ ۴ میلیارد تومان برای موسسه بین المللی تاسماهیان خزر، یک میلیارد تومان بابت مرکز بین المللی برنج آسیای مرکزی و غربی و ۵۰۰ میلیون تومان برای موسسه تحقیقات برنج کشور ایجاد شده است.

*رشد ۸۲.۲ درصدی اعتبارات خرید تضمینی گندم

وی با اعلام این که اعتبارات خرید تضمینی گندم در قانون بودجه سال جاری رشد ۸۲.۲ درصد داشته است، اذعان داشت: اعتبارات ردیف ۱۹-۵۲۰۰۰۰ بابت خرید تضمینی گندم از مبلغ ۴۵۰۰ میلیارد تومان سال ۹۵ به مبلغ ۸۲۰۰ میلیارد تومان در قانون بودجه ۹۶ افزایش یافت.

قاسمی همچنین اعلام کرد: مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان در جدول شماره ۱۶ پیوست قانون بودجه سال ۹۶ با عنوان تعرفه‌های درآمدی به ترتیب درآمد اخذ مابه التفاوت از واردات روغن خام هر کیلوگرم ۲۰۰ تومان، واردات دانه‌های روغنی هر کیلوگرم ۵۰ تومان و واردات شکر هر کیلو گرم ۵۰ تومان پیش بینی شده است.

وی افزود: در قانون بودجه امسال به منظور توسعه کشت دانه‌های روغنی و چغندر قند در قالب دو ردیف متفرقه (درآمد- هزینه) مبلغ ۲۱۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که بخشی از آن به دانه‌های روغنی و بخش دیگر به چغندر قند اختصاص می‌یابد.

قاسمی اظهار داشت: همچنین مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان هم برای توسعه کشت دانه‌های روغنی در قالب هزینه‌ای و تملک دارایی‌های سرمایه‌ای در قانون بودجه ۹۶ پیش بینی شده است.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: