کد خبر: ۹۶۱۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۴ - ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - 07 March 2017
تجربه نشان داده مردم علاقه ‌مند به ادامه و تکمیل برنامه‌ ها و کارهای نیمه ‌تمام یک دولت هستند حالا رقبا بر حسب رقیب ‌بودن نظر به تغییر دارند، اما این موضع آن هاست باید دید مردم چه می‌خواهند.
روزنامه نوآوران در گفت وگو با کارشناسان حضور مجدد دولت برای تکمیل برنامه های خود را بررسی کرد و نوشت: تجربه نشان داده مردم علاقه ‌مند به ادامه و تکمیل برنامه‌ ها و کارهای نیمه ‌تمام یک دولت هستند حالا رقبا بر حسب رقیب ‌بودن نظر به تغییر دارند، اما این موضع آن هاست باید دید مردم چه می‌خواهند.

در ادامه این گفت وگو می خوانیم:‌ مجید انصاری در پاسخ به این سئوال که مجمع روحانیون مبارز کجای تصمیم گیری جناح اصلاحات برای انتخابات ریاست جمهوری است؟ گفت: مجمع روحانیون هنوز درباره انتخابات ریاست جمهوری وارد بحث و تصمیم گیری نشده است. مجمع روحانیون همچون دوره گذشته در هماهنگی کامل با مجموعه جریان اصلاحات تصمیم می گیرد. وی درباره طرح تعیین نامزد در سایه برای آقای روحانی افزود: آقای روحانی توانایی بالایی در اقناع جامعه دارد راجع به این مسئله هم خود جریانات و گروه های سیاسی باید بحث کنند و تصمیم بگیرند. 

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار کرد: سیاست های دولت یازدهم موفق بود، آمار و ارقام نشان می دهد که ما از مرحله آواربرداری، آواری که بر سر اقتصاد کشور خراب شد و مرحله فشار تحریم ها خارج شدیم و آثار برنامه های اصلاح اقتصادی کشور، اقتصاد مقاومتی و حقوق شهروندی شاخص ها به سمت جلو است. گزارش بانک جهانی هم که اخیرا منتشر شد چه در رشد اقتصادی و چه در خروج از رکود و کنترل تورم مؤید همین موضوع است. 

وی افزود: تجربه نشان داده مردم علاقه‌مند به ادامه و تکمیل برنامه ها و کارهای نیمه تمام یک دولت هستند حالا رقبا بر حسب رقیب بودن نظر به تغییر دارند اما این موضع آنهاست باید دید مردم چه می‌خواهند. عضو مجمع روحانیون مبارز تهران با تأکید بر حفظ و تقویت وحدت و انسجام ملی گفت: تردیدی نیست وحدت کلمه، همراهی و هماهنگی مردم در طول 38 سال گذشته عامل اساسی پیروزی، دفع خطرها و غلبه بر مشکلات بود. 

وی با بیان اینکه قبل از 22 بهمن 57 نیز وحدت و حضور مردم باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد افزود: طبیعی است که در شرایط کنونی که کشور ما در منطقه آشوب زده قرار دارد و با تهدیدهایی مواجه است و از سویی نیازهای درونی کشور برای توسعه اقتصاد، عمران و آبادانی، ایجاد اشتغال و رفع مشکلات مردم اقتضا می کند با هم باشیم. معاون حقوقی رئیس جمهور تأکید کرد: باید اختلافات جزیی را کنار بگذاریم البته اختلاف سلیقه داشته باشیم اما در مسائل اصولی بر مدار و محور وحدت ملی حرکت کنیم بنابراین ضرورت دارد مجموعه نیروهای درون نظام با یکدیگر همفکری و همکاری کنند.»

از طرفی گفتنی است که امروز با توجه به گسترش شبکه های مجازی مردم به راحتی در جریان اخبار و اطلاعات قرار می گیرند و کوچکترین مسائل روز کشور در کمترین بازه زمانی در اختیار افراد در دور افتاده ترین شهرها و روستاها قرار می گیرد ضمن این که در بیشتر خانوادها افراد تحصیل کرده و با سواد بسیاری یافت می شود که نمی توان حقایق را از منظر آن ها پنهان کرد. ایران اکنون از درصد بالای افراد سواد برخوردار است که از شعور و آگاهی بالایی برخوردارند و به خوبی تفاوت میان افراد خدمتگذار و کسانی که همواره شعار داده و قصد فریب مردم را دارند را تشخیص می دهند پس بر همه مسؤولان و جریان های سیاسی واجب است با رعایت چارچوب های شرعی و قانونی نسبت به بیان مواضع خود اقدام کنند.

** پیگیری مطالبات مردمی در دوره دوم میسرتر است
قاسم میرزایی نیکو، نماینده مجلس شورای اسلامی به نوآوران گفت: تجربه انتخاباتی و سیاسی کشور به خوبی نشان داده که مردم همواره علاقه مند به درایت و اعتدال گرایی هستند.

او با بیان این که اصلاح طلبان و اعتدال گرایان نسبت به این مطالبه مردمی آگاه هستند، افزود: در پیش گرفتن اعتدال و میانه روی باید از سوی جریان‌های سیاسی به عنوان یک الگو مورد پذیرش و اجرا قرار گیرد و لازم به ذکر است که اصلاح طلبان و اعتدال گرایان دارای پشتوانه مردمی قوی هستند که به برکت همان برای انتخابات سال آینده برنامه ‌ریزی خواهند کرد.

این نماینده مجلس با اشاره به رویکرد تخریبی مخالفان دولت تدبیر و امید، افزود: اگر آن چه را که امروز به عنوان کارنامه دولت روحانی در دست است با شرایطی که آن را از دولت نهم و دهم تحویل گرفت، مقایسه کنیم، متوجه می شویم که دولت یازدهم توانست کشور را از بسیاری از مشکلات و بحران ها نجات دهد.

او با بیان این که بخش اعظم این تبلیغات منفی و فریادهای تخریبی علیه دولت روحانی عمدتا به دلیل در پیش بودن انتخابات است، ادامه داد: انتقاد به جا و سازنده بسیار مطلوب و راهگشا است، اما اگر تخریب جای نقدر را بگیرد و ابزاری برای پوشش دهی به مسائل جناحی باشد، قطعاً راه به جایی نمی برد.

میرزایی نیکو با بیان این که دلیل چنین رفتارهایی در این برهه زمانی و ایام نزدیک به انتخابات به خوبی مشخص است، بیان کرد:زمردم امروز به سطح بالایی از آگاهی‌ها دست پیدا کرده است و به خوبی معنا و مفهوم رفتارهایی از قبیل بیهوده نشان دادن برجام و تبلیغات منفی عیله دولت را متوجه می شوند، اما این با دولت است که مردم را نسبت به مواضع خود در مسائل گوناگون آگاه بسازد تا مسیر بسیاری از تبلیغات منفی بیش از پیش بسته شود.

این نماینده مجلس با بیان این که رؤسای جمهور در دوره دوم بهتر می‌توانند فعالیت‌ها و برنامه‌ هایشان را پی گیرند و مشکلات را حل کنند، ادامه داد: دولت تدبیر و امید با توجه به قابلیت بالایی که دارد می تواند بهترین گزینه برای ادامه مسیر توسعه کشور باشد.

او با بیان این که جامعه نیازمند تفکر و خرد و عقلانیت است که روحانی به خوبی توانست آن را در شرایط کنونی حاکم کند، گفت: در شرایط کنونی روحانی با درایتی که داشت توانست بسیاری از مشکلات را در جامعه رفع کند. بنابراین بهترین گزینه برای ریاست‌جمهوری حسن روحانی است.

** این مردم هستند که مشخص می کنند کدام دولت تک دوره ای و کدام دو دوره ای خواهد بود
احمد حکیمی پور، دبیر کل حزب اراده ملت و فعال سیاسی اصلاح طلب به نوآوران می گوید، آن چه در شرایط کنونی و ایام نزدیک به انتخابات شاهد آن هستیم، به عبارتی نوعی جوسازی و جنگ روانی علیه دولت است که از سوی مخالفات به راه انداخته شده است.

او تبلیغات منفی مخالفان روحانی علیه دولت او را نوعی جنگ روانی دانست و افزود: دلیل اصلی این گونه اقدامات رقیبان افراطی و تندرو دولت به دلیل عملکرد مناسبی است که در این دوره آقای روحانی و دولت یازدهم از خود ارائه دادند.

این عضو شورای شهر با اشاره به کارنامه نسبتا قابل قبول دولت تدبیر و امید ، ادامه داد: چنین کارنامه و عملکرد مثبتی قطعا می تواند آرای مردمی را برای چهارسال دیگر نیز از آن خود کند.

به گفته این فعال سیاسی اصلاح طلب حضور دولت تدبیر و امید برای 4 سال دیگر می تواند بهترین فرصت برای تکمیل کارها و پروژه های نیمه تمام آن باشد. او همچنین 4 سال بعدی را بهترین فرصت برای بیشتر نمایش و جلوه دادن خدمات دولت روحانی دانست و بیان رکد: دوره دوم می تواند بهترین زمان برای به بار نشستن و ثمره دادن تلاش هایی باشد که در دور اول انجام شد. 

حکیمی پور مجموعه چنین عملکردی را مهم ترین عاملی داسنت که جریان اصلاحات و نهادهای هماهنگ کننده آن ها با تمسک به آن فضای غالب و فضای برتر را به سمت حمایت از روحانی برای انتخابات ریاست جمهوری سوق داده اند.

او با اشاره به در پیش بودن دو انتخابات مهم و سرنوشت ساز، ادامه داد: در چنین شرایطی لازم است تا فضای کشور توأمان آرامش و نشاط باشد . از همین روست که اگرچه برخی از بداخلاقی های گسترده ای هم در فضای سیاسی و انتخاباتی دیده می شود، اما باید بدانیم که این موضوعات همیشه بوده و هرچه به انتخابات نزدیکتر می شویم، طبیعتا بیشتر هم خواهد بود.

دبیر کل حزب اراده ملت با اشاره به این که مردم امروز به بالاترین آگاهی های سیاسی و اجتماعی دست پیدا کرده اند، افزود: تبلیغات منفی و جهت دار علیه این دولت آثار خاصی در اخبار عمومی و تصمیم ملت ایران در پای صندوق های رأی نخواهد داشت.

این فعال سیاسی اصلاح طلب بد اخلاقی های سیاسی و تبلیغات تخریبی موجود در عرصه رقابت های انتخاباتی را القای نوعی تصمیم به مردم دانست و بیان کرد: نظام انتخاباتی ما به عنوان یک نهاد جاافتاده در کشور فعال است و مردم در پای صندوق رأی اعلام می کنند که چه کسی باید باشد و چه کسی باید نباشد و یا این که هر دولتی یک دوره ای و یا دو دوره ای باشد، بنابراین نباید بریا مردم تصمیم گرفت.

*منبع: روزنامه نوآوران، 1395.12.17
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: