کد خبر: ۹۳۱۵۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۰ - ۱۸ بهمن ۱۳۹۵ - 06 February 2017
بانكداري ايراني - مدیرعامل بیمه ایران اعلام کرد از آنجایی که قانون اجازه تاسیس بانک را نمی دهد،که این شرکت قصد دارد سهام یکی از بانک های کشور را خریداری کند.
بانكداري ايراني -    مدیرعامل بیمه ایران اعلام کرد از آنجایی که قانون اجازه تاسیس بانک را نمی دهد،که این شرکت قصد دارد سهام یکی از بانک های کشور را خریداری کند.

به گزارش بانكداري ايراني محسن پور کیانی مدیرعامل بیمه ایران در جمع خبرنگاران با اشاره به این نکته که قبل از انقلاب شرکت بیمه ایران بانک بیمه ایران را داشت، گفت: بعد از انقلاب این بانک منحل شد و شرکت بیمه ایران در بانک ملت ادغام شد و از آن جایی که در حال حاضر داشتن بانک برای بیمه ایران ضروری به نظر می رسد و با توجه به این که اکنون امکان تاسیس بانک جدید وجود ندارد، قصد داریم بخشی از سهام یکی از بانک های خوب را خریداری کنیم.

پورکیانی همچنین از 6 برنامه پیش بینی شده برای بهبود اوضاع شرکت بیمه ایران خبر داد و افزود: مهمترین برنامه افزایش سرمایه است که پیشنهاد آن ارائه شده و در صدد هستیم سرمایه شرکت را از 3 هزار و 400 میلیارد تومان به 10 هزار میلیارد تومان برسانیم و محل تامین افزایش سرمایه میتواند از بخشی به طور نقدی باشد و بخشی از فروش املاک و سایر دارایی ها تامین شود.
 
 محسن پورکیانی مدیرعامل بیمه ایران با بیان اینکه در حادثه پلاسکو بیمه ایران بالغ بر 33 میلیارد و500 میلیون تومان تعهد داشت و بالغ بر 60 میلیون تومان حق بیمه دریافت کرد افزود که 550 برابر حق بیمه خسارت برآورد شده است .

وی با بیان اینکه بعد از حادثه 150درصد رشد پرتفوی آتش سوزی در بیمه ایران داشته ایم در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه بر چه مبنایی ساختمانی که به لحاظ ایمنی استاندارد نبود از سوی بیمه ایران بیمه نامه دریافت کرده اذعان داشت که بیمه ایران از اخطارهای شهرداری و عدم ایمن سازی ساختمان اطلاع دقیق نداشته اما نرخ را 1.86درصد در نظرگرفته که با نرخ ساختمان های معمول و اداری تفاوت فراوانی دارد .

پورکیانی در خصوص درباره ریسک تحمیل شده به بیمه ایران به دلیل بیمه واحدهای تجاری ناایمن پلاسکو توضیح داد: این شرکت بعد از وقوع حادثه از ایمن نبودن ساختمان اطلاع یافت. وی در عین حال توضیح داد، نمایندگی های این شرکت از آنجا که ریسک این ساختمان را بالا می دانستند، آن را در نرخ بیمه نامه ها اعمال کرده اند به شکلی که بالاترین نرخ حق بیمه ها در بیمه این واحدها اعمال شده بود.


مدیرعامل بیمه ایران درباره زیان ده بودن بیمه های تکمیلی نیز گفت: 30 درصد پرتفوی بیمه ایران به بیمه های تکمیلی درمان باز می گردد که حدود 60 درصد آن مربوط به بنیاد شهید است.

وی افزود: 40 درصد باقیمانده بیمه درمان این شرکت، مربوط به سازمان و نهادهایی است که در کنار سایر بیمه های خریداری شده، بیمه تکمیلی درمان دریافت می کنند.

پورکیانی گفت: با وجود آنکه بیمه درمان برای شرکت های تجاری زیان به دنبال دارد اما آنها ابزاری برای تنظیم هزینه های درمانی در اختیار هستند و ضروری است آنها با ورود و سرمایه گذاری در این بخش نظیر ایجاد بیمارستان به چرخه درمان وارد شوند.


مدیرعامل بیمه ایران در پاسخ به سوالی درباره نرخ شکنی برخی شرکت های بیمه بویژه در رشته های زیاندهی چون بیمه شخص ثالث گفت: این شرکت به ندرت نرخ شکنی داشته است و حتی رشته بیمه شخص ثالث که برخی شرکت ها تا 40 درصد تخفیف می دادند، بیمه ایران به مشتریان خود تخفیف نمی داد.

پورکیانی افزود: البته در قانون جدید بیمه شخص ثالث جلوی این تخفیفات گرفته شده است.

وی درپاسخ به سوالی درباره همکاری خودروسازان با برخی شرکت های بیمه برای بیمه خودروهای صفر گفت: این مساله یکی از موضوعاتی است که قرار است در سندیکای بیمه گران مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم واحدی در برابر خودروسازان اتخاذ شود، زیرا به نظر می رسد سود اصلی در این بخش نصیب خودروسازان می شود.


مدیرعامل بیمه ایران درباره هدف گذاری ضریب نفوذ بیمه 7 درصدی در برنامه ششم توسعه نیز گفت: با توجه به هدف گذاری نرخ رشد هشت درصدی و تورم 9 درصدی، این میزان نفوذ بیمه در برنامه ششم دست یافتنی نیست.
وی افزود: در برنامه پنجم توسعه میانگین رشد صنعت بیمه 21 درصد بود در حالی که برای رسیدن به رقم پیش بینی شده در برنامه ششم سالانه باید صنعت بیمه 50درصد رشد داشته باشد و از این رو رسیدن به ضریب نفوذ 3 تا 3.5 درصدی محتمل تر است.

پورکیانی در خصوص توانگری بیمه ایران و برنامه ترمیم وضعیت این شرکت اذعان داشت که زیان انباشته سال های گذشته و در نظر گیری بالغ بر 900 میلیارد تومان ذخیره خسارت معوق ثالث سال گذشته و مغایرت آئین نامه 58 با استاندارد 28 حسابداری در نهایت توانگری بیمه ایران را که بر اساس برآوردهای سازمان حسابرسی 83درصد عنوان شده بود به 40 تقلیل داد .

وی با بیان اینکه کاهش توانگری بیمه ایران به منزله عدم توانایی در پوشش تعهدات نیست اذعان کرد که این شرکت 6 سناریو برای ترمیم این وضعیت در هیات مدیره ترسیم کرده که افزایش سرمایه از 3400 میلیارد تومان به 10 هزار میلیارد تومان از اصلی ترین رئوس این برنامه است .وی در خصوص محل تامین این افزایش سرمایه نیز اذعان کرد که از طریق فروش سهام دولت در بیمه های دولتی،نقدی و سایر دارایی ها در این خصوص اقدام می شود.

وی اذعان داشت که بیمه ایران در نه ماهه امسال بالغ بر 8 هزارو 541 میلیارد تومان حق بیمه تولید کرد و بالغ بر 5 هزارو 700 میلیارد تومان خسارت پرداخت کرده است .

در خصوص واگذاری صدور بیمه های زندگی این شرکت به بیمه ایران معین به عنوان شرکتی که در منطقه آزاد فعال است نیز اذعان داشت بیمه ایران صادر کننده این بیمه نامه هاست و بیمه ایران معین در کنسرسیومی مشترک با این شرکت فعالیت می کند .

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: