کد خبر: ۹۲۲۲۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۰۸ بهمن ۱۳۹۵ - 27 January 2017
زبان هنر می‌تواند بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را حل کند و امروز زبان هنر باید به بیان معضلات اجتماعی بپردازد.
 مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: زبان هنر می‌تواند بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را حل کند و امروز زبان هنر باید به بیان معضلات اجتماعی بپردازد.

به گزارش ایرنا «محمدمهدی احمدی» شامگاه پنجشنبه در آیین پایانی ششمین جشنواره فیلم کوتاه خوزستان اظهار کرد: هنرمندان باید سوژه‌‎هایی که به معضلات اجتماعی، اصلاح رفتار مردم و فرهنگ عمومی مربوط است را شناسایی و در قالب زبان هنر آن معضلات را منتقل کند تا مخاطب از آن‌ها آگاه شود.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: یکی از امتیاز ایرانیان نسبت به غربی ها اهمیت به خانواده است درحالی که اکنون این خانواده در کشور ما بتدریج از بین می‌رود و در حالا حاضر 80 درصد خانواده‌های ایرانی از طلاق عاطفی رنج می‌برند.
وی تصریح کرد: هنر باید برای اصلاح جامعه باشد و هنرمند امروز باید بداند چه نقشی برای دوری مردم از اعتیاد یا برای جلوگیری از متلاشی شدن نظام خانواده ایفا می‌کند. 

احمدی با بیان این که ارزش هر انسان به میزان نقشی است که در جامعه دارد توضیح داد: هر چقدر انسان در جامعه تاثیر گذار باشد به میزان تاثیری که او در جامعه و در تحول اجتماعی برای هدایت انسان‌ها دارد ارزشمند است.
وی ادامه داد: هر اثر هنری اگر بتواند با مخاطب رابطه منطقی برقرار کند و مخاطب را در فضایی منطقی قرار دهد به میزان ارتباط منطقی‌اش با مخاطب نشان می‌دهد که از هویت و ماهیت والایی برخوردار است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: اثری که نتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند و مخاطب محتوای آن اثر را بیگانه با هویت، فطرت و فرهنگ خودش بداند نشان از این است که صاحب اثر فرهنگ غالب را نشناخته و نمی‌داند روی سخنش با چه کسانی است مانند سخنرانی که مخاطب، سطح علمی آن‌ها و افکار عمومی را نمی‌شناسد و درفضایی حرف می‌زند که هیچ ارتباطی با حاضران در جلسه ندارد در این حالت می‎گویند فرد از فصاحت و بلاغت برخوردار نیست. 

وی بیان کرد: اثر هنری زمانی نمره بالایی دریافت می‌کند که مخاطب خود را درک کند و به تناسب فضای فرهنگی و فکری مخاطب، محتوا را با زبان هنر منتقل کند. 
احمدی خاطرنشان کرد: تاثیر زبان هنر از زبان خطابه بیشتر است چراکه زبان هنر می‌تواند مخاطب را در تمام فضای موضوع قرار بدهد در حالی که زبان خطابه نمی‌تواند این کار را کند حتی زبان هنر بر مخاطبانی که خودشان در آن موضوع خاص مطلع هستند و با آن آشنایی دارند تاثیرگذار است. 
وی اظهار کرد: یکی از خاصیت های اثر هنری این است که اگر فرد نسبت به موضوع کاملا آگاه باشد باز هم تحت تاثیر قرار می‌گیرد در حالی که خطابه این گونه نیست. 

مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: اثر خطابه فقط می‌تواند مجهولات فرد را به سمت معلومات ببرد و اگر چیزهایی که می‌دانید را به شما بگوید تاثیر آن بسیار ضعیف میشود زیرا فقط تکرار مکررات است. 
وی گفت: هنرمند و صاحب هنر اگر از این موهبت الهی که خدا به آن‎ها بخشیده است خوب استفاده کنند بسیاری از مشکلات جامعه حل می‌شود به این معنا که با زبان هنر پیام‌هایی را به مخاطب منتقل کنند که این پیام ها در هدایت او مؤثر است.

** افزایش 20 درصدی حقوق کارمندان انجمن سینمای جوان کشور
احمدی تأکید کرد: انجمن سینمای جوان بهترین بستر برای رسیدن به سینمایی حرفه‎ای است و اکثر هنرمندانی حرفه ای در آغوش انجمن سینمای جوان تربیت شده‌اند. 
وی افزود: یکی از امتیازاتی که هنرجویان انجمن سینمای جوان نسبت به فعالان فیلمهای بلند سینمایی دارند انگیزه آن‌هاست؛ چراکه با حداقل‌ امکانات بهترین آثار را ارایه می‎دهند.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: خوشبختانه امسال سیمرغ فیلم کوتاه که برای هفت سال در جشنواره فیلم فجر ممنوع بود اجازه حضور پیدا کرد و موجودیتش اعلام شد که بشارت خوبی برای هنرمندان این عرصه است. 
وی بیان کرد: انجمن سینمای جوان در سراسر کشور 180 کارمند دارد که برای نخستین بار 20 درصد حقوق پایه آن‎ها افزایش پیدا می‌کند.
ششمین جشنواره فیلم کوتاه خوزستان از پنجم تا هفتم بهمن ماه در سینما هلال اهواز برپا شد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: