کد خبر: ۹۱۹۵۹
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - 24 January 2017
تا پایان امسال، مجموع روستاهایی که به تأسیسات مناسب آب شرب متصل شده اند به سه هزار روستا با جمعیت بالغ بر دو میلیون و 500 هزار نفرمی رسد.

معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: شاخص بهره مندی از آب شرب و سالم در روستاهای کشور در پایان سال ۹۴ به میزان ۷۲ درصد بود که این رقم با تکمیل پروژه های آبرسانی به ۳ هزار روستای کشور به ۸۰ درصد می رسد.

«علی اصغر قانع» معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در گفت وگو با  تسنیم اظهار داشت: در آبرسانی به روستاهای کشور به عنوان یک طرح ملی در دست انجام است، در سال 95 تا امروز موفق شدیم که آب شرب 850 هزار نفر از روستاییان کشور را در بیش از 1600 روستا با احداث تأسیسات مناسب آبرسانی تأمین کنیم.

وی افزود: در این 1600 روستا دیگر شاهد آبرسانی با تانکر نیستیم و در واقع برای یک دوره بلندمدت به منظور ثبات در منابع آبی این روستاها اقدام کرده ایم.

معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با اشاره به اینکه منابع مالی آبرسانی به این روستاها از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی تأمین شده است، گفت: با تمهیدات اتخاذ شده، در لایحه بودجه سال آینده یکهزار و 100 میلیارد تومان تخصیص مالی به طرح های آبرسانی روستایی در نظر گرفته شده که امیدواریم با حسن توجه مجلس شورای اسلامی به این مهم، شاهد تصویب این ماده از قانون بودجه سال 96 باشیم.

قانع همچنین از در دست اجرا بودن احداث تأسیسات آبرسانی به 1400 روستا در قالب طرح های اولویت دار آبرسانی روستایی خبر داد و گفت: پیش بینی می‌شود با تکمیل این پروژه ها تا پایان امسال، مجموع روستاهایی که به تأسیسات مناسب آب شرب متصل شده اند به سه هزار روستا با جمعیت بالغ بر دو میلیون و 500 هزار نفر برسد.

وی افزود: شاخص بهره مندی از آب شرب و سالم در روستاهای کشور در پایان سال 94 به میزان 72 درصد بود که این رقم با تکمیل پروژه های آبرسانی به 3 هزار روستای کشور به 80 درصد می رسد.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: