کد خبر: ۹۰۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۴ دی ۱۳۹۵ - 03 January 2017
ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع "بازآفرینی نظام بانکی در عصر ارتباطات نوین" در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.
ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با موضوع "بازآفرینی نظام بانکی در عصر ارتباطات نوین" در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار شد.

به گزارش اداره روابط عمومی و بازاریابی بانک قرض الحسنه مهر ایران، مرتضی اکبری مدیرعامل، محمد تقی صمدی و تیمور غفاری از اعضای هیات مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران به همراه جمعی از مدیران امور، روسای ادارات مرکزی و کارشناسان حوزه های مختلف بانک در این همایش حضور داشتند.

علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم افتتاحیه ششمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت بیان داشت: نوین سازی نظام بانکی کشور از الزامات تحقق سیاست های کلی نظام می باشد به گونه ای که این موضوع در اسناد مهم کشور آمده است.


وی افزود: می توان سیستم بانکی را یکی از مهمترین و موثرترین اجزاء نظام اقتصادی در ارتقاء جایگاه ایران در سطح بین المللی دانست چرا که بخش مهمی از تامین مالی کشور برعهده سیستم بانکی است.

در ادامه ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت محمود واعظی برگزاری این همایش سالانه را فرصت مغتنمی برای بررسی شرایط دنیا در مقایسه با ایران و نقشی که آی سی تی می تواند در بانکداری الکترونیک ایفا کند دانست و ابراز امیدواری کرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بتواند خدمت موثری در این حوزه ارایه دهد.

ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی ج.ا.ا نیز در این مراسم اظهارداشت: نظام‌های پرداخت باید توانایی گردش متناسب پول در تمام بخش‌های اقتصادی را داشته باشند به این معنا که بتوانند جریان پول را با حداقل هزینه و حداکثر سرعت در بخش‌های اقتصادی برقرار کنند. نظام‌های پرداخت کارا با افزایش سرعت گردش پول، به‌ طور بالقوه می‌توانند بدون افزایش در پایه پولی، نیاز اقتصاد به نقدینگی را مرتفع سازند.

علی دیواندری رییس پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و دبیر ششمین همایش بانکداری الکترونیک در ادامه این مراسم بیان داشت: فین‌تک‌های نوظهور در سال‌های اخیر، می‌توانند آغازی برای عصر جدید خدمات مالیِ مبتنی بر فن‌آوری باشند که با حمایتِ بانک‌ها و زمینه‌سازیِ بانک مرکزی تواناییِ آن را دارند که اکوسیستمِ بانکی را به نفع مشتریان تغییر دهند.

شایان ذکر است: ابعاد سیاستی و نهادی، نقش و جایگاه شبکه بانکی، زیرساخت‌های فناوری اطلاعات، الزامات بین‌المللی و مدل‌های نوظهور از محورهای ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت می باشد.

در بخش ابعاد سیاستی و نهادی این همایش، موضوعاتی مانند نقش و جایگاه بانک مرکزی، نظام اطلاعاتی بانک‌ها، قوانین و مقررات مورد نیاز، بازمهندسی نظام پرداخت و بانکداری الکترونیک کشور و استانداردسازی فرآیندهای بانکی تشریح شد.

همچنین، در محور نقش و جایگاه شبکه بانکی به نقش بانک‌ها در مواجهه با مدل‌های کسب و کار نوظهور، هوشمندسازی عملیات و خدمات بانکی، هم افزایی یا واگرایی ذی‌نفعان، تبیین جایگاه شرکای تجاری نوظهور، مسئولیت اجتماعی در بانکداری، مدل‌های مطلوب کسب و کار PSPها، بازتعریف ساختار مدیریتی و نیروی انسانی در بانک‌ها، بازطراحی الگوهای مدیریتی و شیوه‌های اعتبارسنجی مشتریان و ... اشاره گردید.

هوشمندسازی سیستم‌های امنیتی، طراحی پلتفرم‌های جدید پرداخت، سخت افزار و شبکه‌های مخابراتی و ... از دیگر موضوعاتی بود که در  بخش زیرساخت‌های فناوری اطلاعات ششمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام های پرداخت مورد بررسی قرار گرفت.
برچسب ها: نظام بانکی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: