کد خبر: ۸۸۸۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۴ - ۲۷ آذر ۱۳۹۵ - 17 December 2016
صادرات خرما، زیتون و دانه کاکائو به اندونزی آزاد شد که در این میان تجار ایرانی می توانند با توجه به میزان تولید خرمای ایرانی، اندونزی را نیز به لیست صادرات این محصول اضافه کنند.
صادرات خرما، زیتون و دانه کاکائو به اندونزی آزاد شد که در این میان تجار ایرانی می توانند با توجه به میزان تولید خرمای ایرانی، اندونزی را نیز به لیست صادرات این محصول اضافه کنند.

به گزارش ایسنا، براساس اعلام اندونزی، در آذرماه سال جاری واردات خرما، زیتون و دانه کاکائو به این کشور آزاد شد تا بر این اساس ایرانی‌ها بتوانند با توجه به حجم بالای تولید خرما و زیتون در کشور، به اندونزی نیز صادرات داشته باشند.

بر این اساس واردات خرما، زیتون و دانه کاکائو از شمول مقررات معرفی آزمایشگاه توسط نهادهای مرتبط کشورهای صادرکننده معاف بوده و صادرکنندگان می‌توانند از تاریخ یاد شده طبق روال قبلی فرآیند صادرات به اندونزی را انجام دهند.

لازم به ذکر است که وزارت کشاورزی اندونزی از سال گذشته مقرر کرده بود برای واردات محصولات غذایی با منشأ گیاهی از جمله خرما، زیتون و دانه کاکائو کشورهای صادرکننده این محصولات باید مشخصات آزمایشگاه‌های مورد تایید خود همراه با اطلاعات چگونگی مبارزه با آفت‌کش‌ها و سایر مقررات مرتبط را به نهادهای قرنطینه‌ای اندونزی معرفی کنند.

به گزارش ایسنا، اخیرا بازار کشور اندونزی به دلیل داشتن ظرفیت لازم برای حضور بازرگانان و تجار ایرانی به منظور فروش محصولات و افزایش حجم صادرات مدنظر قرار گرفته است و در این راستا رئیس‌جمهوری این کشور به همراه یک هیات عالی‌رتبه تجاری مرکب از نمایندگان دستگاه‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی به ایران سفر کردند تا علاوه بر ملاقات مسئولان ایرانی در ارتباط با مسائل مختلف اقتصادی و سیاسی تبادل نظر کنند.
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: