کد خبر: ۸۸۷۳۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ - ۲۵ آذر ۱۳۹۵ - 15 December 2016
رئیس سازمان فناوری اطلاعات تاکید دارد هیچگاه اینگونه گفته نشده که قرار است جستجوگرهای بومی «مثل یوز» و «پارسی جو» جای گوگل را بگیرند.

رئیس سازمان فناوری اطلاعات تاکید دارد هیچگاه اینگونه گفته نشده که قرار است جستجوگرهای بومی «مثل یوز» و «پارسی جو» جای گوگل را بگیرند.

نصرالله جهانگرد در گفت وگو با ایسنا، در خصوص فعالیت موتورهای جستجوی بومی اظهار کرد: اکنون بطور عمومی موتورهای جستجوی بومی در حال استفاده هستند و فعالیت های خود را دارند.

معاون وزیر ارتباطات در ادامه در خصوص صدور مجوز برای فعالیت نرم افزارهای بومی عنوان کرد: زمانی که قرار است نرم افزار بومی تولید شود ما در گام اول برای آن قائل به ارائه مجوز نیستیم چرا که چنین موضوعی مانع رشد می شود.

وی ادامه داد: باید تولید نرم افزارها آزاد و با نوآوری همراه باشند اما زمانی که تعداد کاربران یک نرم افزار بیش از حد مشخصی شد طبیعی است مردم برای کار با آن به دنبال نوعی شناسایی و اعتماد خواهند بود.

جهانگرد همچنین متذکر شد: در این میان نرم افزارهای بین المللی که فعالیت خود را دارند اما برای فعایت نرم افزارهای داخلی پرکاربرد نیز لازم است نهادی مانند سازمان فناوری اطلاعات حضور داشته باشد که در این خصوص ما همچنان اعتقادی به صدور مجوز نداشته و بر این باوریم که رتبه بندی نرم افزارها می‌تواند راهکار بهتری باشد.

وی در ادامه به برخی سایت ها و نرم افزارها که موضوعاتی مانند تجارت الکترونیک را در بر می گیرند اشاره کرد و افزود: این سایت ها و نرم افزارها از آن جا که مسائل مالی و بانکی مردم در ارتباط هستند قطعا نماد اعتماد باعث می شود هویت پیدا کنند و مشترکان بدانند در صورت بروز مشکل امکان پیگیری وجود دارد.
برچسب ها: "یوز" ، "پارسی جو" ، گوگل
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: