مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با اعلام حمایت از کسب و کارهای کارآفرینانه و مشاغل خانگی گفت: برای افرادی که مجوز مشاغل خانگی میگیرند باید ردیف بودجه و بیمه هم در نظر گرفته شود.
اصغر نوراله زاده در گفتوگو با ایسنا، تصریح کرد: مشاغل خانگی نیازی به رفت وآمد شهری و بین شهری ندارند و عمدتا از هزینه کمتری برخوردارند به همین دلیل در بحث صدور مجوز مشاغل خانگی باید هم ردیف اعتباری و هم بیمه افراد شاغل در کسب و کارهای خانگی در آن پیشبینی شود.
وی با بیان اینکه امروز بسیاری از جوانان جویای کار استعداد کارآفرینی و ایجاد واحدهای تولیدی را دارند، افزود: آموزش وتوسعه فرهنگ کارآفرینی باید در میان جوانان گسترش یابد.
به گفته نورالهزاده شاخص کارآفرینی ایران در میان ۱۳۰ کشور دنیا در رتبه ۸۰ قرار دارد و بهترین رتبه کارآفرینی متعلق به کشورهای غربی است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید با بیان اینکه فضای توسعه کسبوکار در کشور مناسب نیست خاطرنشان کرد: برای دستیابی به اقتصاد نوآورانه و ارتقای شاخصها نیازمند فراهم کردن فضای مناسب سیاسی و اجتماعی برای کسبوکارها هستیم.
وی درباره اختصاص ۱.۵ میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی برای ایجاد اشتغال روستایی، گفت:این تسهیلات صرفا به طرحهای اشتغالزا داده میشود و معادل ریالی آن که پنج هزار میلیارد تومان است برای کمک به ایجاد اشتغال در مناطق روستایی و عشایری تخصیص داده خواهد شد.
نورالهزاده ابراز امیدواری کرد: با توجه به تصویب یک فوریت این لایحه در مجلس، گام موثری در جهت رونق اشتغال مناطق روستایی برداشته شود.