بهرام غفاری در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم، درباره دلایل مخالفت دولت یازدهم با مسکن مهر اظهار کرد: یکی از انتقاداتی که به طرح مسکن مهر وارد بوده این است که دستاندرکاران این طرح، مسکن را در ساختمان فیزیکی خلاصه دیده بودند نه بهعنوان اِلمان اجتماعی و به اصطلاح پایگاه حیات اجتماعی و فعالیت و گذران زندگی.
این کارشناس اقتصاد مسکن با بیان اینکه چیزی به نام سکونتگاه لوازمی دارد که باید طراحان مسکن مهر آنرا میدیدند که ندیدند، تصریح کرد: طراحان طرح مسکن مهر فکر میکردند که مسکن فقط "ساختمان" است، تفکری که مخرب بود.
وی با یادآوری اینکه این تفکر در سالهای ابتدای انقلاب نیز بین مسئولان حاکم بود، افزود: این نوع تفکر ساختمانسازی اوایل سال 58 تا اواسط دهه 60 بین مسئولان وزارت وقت مسکن، بنیاد مسکن و دفتر خانهسازی حاکم بود و آنها فکر می کردند مسکن یعنی ساختمانسازی.
کارشناس اقتصادی مسکن با بیان اینکه چند دهه طول کشید تا این تفکر غلط در کشور از بین برود، گفت: بعد از مدتها مسئولان به این جا رسیدند که باید قبل از ساختوساز مسکن امکانات و لوزام مورد نیاز یک حیات و زیست مطلوب فراهم شود.
غفاری ادامه داد: این در حالی بود که موج این تفکر یکبار دیگر برعکس و دوباره نگاه "مسکن فقط ساختمانسازی است" در بین مسئولان و مدیران ذیربط رایج شد.
عضو شورای تدوین مقررات ملی ساختمان با بیان اینکه بدترین وزیران مسکن مهندسان عمران هستند، گفت: بدترین جای ماجرا این بود که کسی رئیس قوه مجریه شد که مهندس عمران بود و برخلاف برنامهریزان شهری فقط به دنبال ساختمانسازی بودند.
وی با اشاره به اینکه بنده خودم مهندس عمران هستم درباره مسکن مهر افزود: سنگی را داخل چاه انداختهاند که 100 عاقل هم نمیتوانند آنرا بیرون بیاورند.