این روزنامه با انتخاب عنوان تـور نفتی مـادورو در منطقـه، نوشت: دومین سفر دوره ای میراث دار چاوز به ایران و منطقه خاورمیانه در شرایطی صورت می گیرد که وضعیت وخیم اقتصادی ونزوئلا به دلیل کاهش قیمت نفت باعث شده این کشور در مرز ورشکستگی سیاسی و اقتصادی قرار بگیرد. نیکلاس مادورو، رئیس جمهوری ونزوئلا دیروز از آذربایجان وارد تهران شد و با حسن روحانی رئیس جمهوری دیدار و گفت و گو کرد. او در شرایطی امروز با مقامات ایرانی به گفت وگو خواهد نشست که نیاز به همراهی تهران و سپس ریاض در طرح افزایش قیمت نفت و دریافت کمک های اقتصادی دارد. بنابراین محور سفر چهار روزه مادورو به ایران، عربستان، قطر و آذربایجان رایزنی درخصوص تحولات بازار انرژی و افزایش قیمت نفت پیش از اجلاس اوپک در ماه نوامبر است.
روزنامه دنیای اقتصاد با بررسی عنوان مدل آلمانی برندسازی، آورد: رکود حاکم بر اقتصاد کشور و لزوم اتخاذ سیاست های مناسب برای ایجاد اشتغال از طریق توسعه بنگاه های کوچک و متوسط، کاوش و بررسی برنامه های حمایتی کشورهای موفق را گوشزد می کند. مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی مدل آلمانی برندسازی را بررسی کرده است. ویژگی های بارز سیاست های حمایتی آلمان را می توان در متنوع بودن حمایت ها، رویکرد کثرت گرایی در اعمال حمایت ها، عدم تمرکز بر منابع مالی دولتی، توزیع حمایت ها توسط تشکیلات صنفی و منطقه ای، ارائه خدمات مشاوره ای از سوی بانک ها، نظام آموزشی دوگانه و گذر از اقتصاد صنعتی به اقتصاد دیجیتال و دانش بنیان جمع بندی کرد.
این روزنامه با درج عنوان کاهش نرخ سود وام صادراتی، نوشت: هیات امنای صندوق توسعه ملی به منظور جهش در صادرات غیرنفتی ایران، به کاهش نرخ سود تسهیلات ریالی از محل منابع صندوق رای مثبت داد. بر این اساس، نرخ سود تسهیلات صادراتی به 11 درصد کاهش یافت. همچنین این نرخ سود برای مناطق محروم 4 درصد دیگر نیز کاهش یافته و معادل 7 درصد تعیین شده است. نرخ های اعلام شده از سوی هیات امنای صندوق توسعه ملی با نرخ های مصوب شورای پول و اعتبار شاخص سازی و با اهداف توسعه ای تعیین می شود. فعالان اقتصادی معتقدند این مصوبه افزایش رقابت پذیری در صادرات را به دنبال خواهد داشت.
روزنامه دنیای اقتصاد با تحلیل عنوان تهدید رشد از جناح بودجه، آورد: مشاور ارشد اقتصادی رئیس جمهوری معتقد است بودجه دولت کماکان تحت تاثیر شوک شدید افت قیمت نفت قرار دارد و به رغم اینکه اقتصاد کشور از این شوک عبور کرده است، همچنان با چالش و خطراتی از ناحیه توازن بودجه دولت روبه رو است. به گفته مسعود نیلی، کشوری که نتواند از منابع بین المللی استفاده کند، مشکلات جدی در نظام بانکی داشته باشد و در تامین منابع از محل بودجه عمومی با مشکل روبه رو باشد، نمی تواند به رشد های مستمر 6 یا 7 درصدی برسد.
این روزنامه در ستون سرمقاله عنوان «نقطه آغاز اقتصاد مقاومتی» را به قلم محمد نوفرستی منتشر کرد.